Tesztprogram buktatta le az új Samsung Galaxy A5 (2017)-et

0

A Samsung körülbelül kilenc hónapja jelentette be a Galaxy A széria második, 2016-os generációját, amelynek tagjai sokat léptek előre korábbi kiadásukhoz képest, és töretlen népszerűségnek örvendenek a középkategóriában. Ha szeretted ezeket a mobilokat, akkor biztosan te is örülsz neki, hogy úton van az idei Galaxy A3, A5, illetve A7 folytatása. 

A széria (még idén bemutatásra kerülő) 2017-es kiadásának tagjai a következő modellszámokkal rendelkeznek: SM-A320F, SM-A520F, illetve SM-A720F, értelemszerűen ezek az A3-at, az A5-öt, illetve az A7-et takarják. Az SM-A520F egyébként feltűnt a Zauba import listáján is, ami azt jelenti, hogy egy lehetséges prototípust Indiába szállítottak tesztelésre. A mobilcsalád többi tagja valószínűleg hamarosan követi.

galaxy-a5-2017-2

galaxy-a5-2017-1

Ugyanezen készüléken valaki lefuttatott egy szintetikus tesztet is, így már tudjuk, hogy a belsejében Exynos 7880 lapka dolgozik majd 3 GB RAM társaságában. A további részletek pedig úgyis ki fognak derülni, már jóval a bemutató előtt, amelynek időpontja egyelőre még ismeretlen.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid