Tesztprogram buktatta le a Samsung Galaxy A7 (2018)-at

0

Egy vadonatúj Samsung telefon tűnt fel a népszerű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában. A GFXBench listázása alapján a készülék az SM-A730x modellszámot viseli, így a legfrissebb értesülések szerint a Samsung Galaxy A7 2018-as kiadása lehet.

Ha azt vesszük, hogy a korábbi A7 iterációknak mi volt a modellszáma – SM-A710x az A7 (2016), illetve SM-A720x az A7 (2017) esetében -, okkal feltételezhetjük, hogy a letesztelt eszköz nem más, mint a következő generáció. Ami a hardveres összetevőket illeti, a mobil belsejében egy nyolcmagos processzor dolgozik, 2.1 GHz-es órajelen. A megjelenítő felbontása Full HD, az operatív memória kapacitása 4 GB, míg a belső tárhely mérete 32 GB.

A hátlapon található elsődleges kamera felbontása 16 megapixel, és egy szintén 16 megapixeles képrögzítő apparátus található az előlapon is. Amikor a prototípust tesztelték, azon Android 7.1.1 Nougat rendszer futott.

Érdekes, hogy ennyire korán felbukkant a 2018-as modell, nem igazán tudni, hogy ennek mi lehet az oka, de minden bizonnyal még elég sokat kell várnunk a készülék hivatalos debütálására.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid