ThiEYE T5 Edge – 4K akciókamera megfizethető áron

0

Egy olyan akciókamerát mutatunk be nektek, ami nagyon jó szolgálatot tehet a nyár folyamán, mivel a korrekt árazás mellett remek extrákat kínál, a sportok kedvelőinek pedig különösen ajánlott.

Nem véletlenül ajánlják sportolóknak is a ThiEYE T5 Edge akciókamerát, mivel a 6 tengelyes elektronikus képstabilizátor nagyon jó szolgálatot tesz a gyors mozgások közben. Kapunk hozzá egy pici távirányítót is, ami ráadásul a hangvezérlést is támogatja.

Rögzíteni akár 4K felbontásban tud 30 fps-sel, míg Full HD felbontás esetén a 60 fps is elérhető (720P esetén akár 120 fps is választható). Képeket akár 14 megapixeles felbontásban is készíthetünk, és mindezt a 2 colos IPS kijelzőn tudjuk visszanézni.

Olyan felvételeket készíthetünk, mint a photo burst vagy a time lapse. Remek torzítás korrekcióval látták el, ami jól jön a nagylátószögű, 170 fokos lencsénél (egyébként állítható a látószög). Ezt alkalmazva elkerülhetjük a néha nagyon zavaró halszem effektet.

A hozzá adott tokkal akár 60 méterig is vízálló, ráadásul az Aqua módban a víz alatt is jó felvételt készíthetünk, a kütyü ugyanis igyekszik kiküszöbölni a víz által okozott képromlást is. Az 1100 mAh-s akkumulátor nagyjából 80 percnyi felvétel rögzítését teszi lehetővé (4K felbontás esetén).

Ne felejtsük el, hogy  bár rengeteg tartozékot kapunk, de memóriakártya természetesen nem jár hozzá, így azt külön kell beszereznünk. U3-as sebességű ajánlott, ami támogatja a 4K-t is.

A ThiEYE T5 Edge akciókamera a Tomtop oldalán szerezhető be, és jelenleg 102 dollárba kerül, ami kb. 26.000 Ft (ráadásul a Tomtop átvállalja a plusz költségeket, ha esetleg megvámolják a kütyüt). Ennyiért egy kifejezetten korrekt kamerát kapunk, elég sok kiegészítővel. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid