Bizonytalan az LG a notch miatt

0

Nagyon érdekes dolog történt, mivel a gyártó váratlanul megjelent a Redditen, és az új divattal kapcsolatban érdeklődött. Úgy tűnik van aki figyel a felhasználók szavára is.

Egymás hegyén-hátán jelennek meg a szenzorszigettel ellátott készülékek, miközben a felhasználók nagy részének abszolút nem tetszik ez a megoldás. A gyártók teljesen elvesztik identitásukat, és lassan már nem lehet megkülönböztetni egymástól az egyes készülékeket, mivel mind egy kaptafára épülnek.

Ha ez nem lenne elég, néha még egy kis olajat is öntenek a tűzre, mint ahogy azt Carl Pei, a OnePlus feje is tette, aki a következőt mondta:

“Tessék megtanulni szeretni a notch-ot”

Mondanunk sem kell, ez alaposan kivágta a biztosítékot, és Twitter cunamit indított el (azóta törölték is a posztot). Lehet ezért, de az LG kicsit óvatosabb, és a népszerű Reddit fórumon kérdezősködtek, ahol a felhasználók véleményét kérték ki ezzel kapcsolatban.

Nemrégiben már jelentek meg képek az állítólagos G7-ről, amiken szintén jelen volt a szenzorsziget, ám ezek szerint még abszolút nem biztos, hogy ebbe az irányba haladnak tovább. Persze az kérdéses, hogy tudnának-e változtatni ilyen gyorsan a terveken, de ez nem túl valószínű.

Egyelőre csak reménykedhetünk benne, hogy gyorsan lecseng ez a dolog, és a legközelebbi szériákon már nem lesz jelen a notch, bár ezt úgyis a piaci igények határozzák majd meg.

Update: Sajnos azóta valamiért bezárták a topicot.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid