Több, mint 30 000 Xiaomi Mi MIX Fold fogyott mindössze egyetlen perc alatt

0

A Xiaomi is jelentkezett végre egy hajlítható okostelefonnal, ami a Mi MIX Fold névre hallgat, és a készülék nagyon kapósnak mondható. Az első villámvásár egyetlen perc alatt véget ért, és gazdára is talált több, mint 30 000 darab a flexibilis képernyővel szerelt mobilból. A kínai gyártó a pompás eredménnyel a Weibo oldalán dicsekedett el, illetve egyúttal megköszönte a rajongóknak az óriási érdeklődést, amelyet az újdonság iránt tanúsítottak.

A Xiaomi összesen 61,3 millió dollárral egyenértékű bevételre tett szert mindössze egyetlen perc leforgása alatt. Ha utána számolunk, akkor nagyjából 500 darab készülék kelt el másodpercenként, és végül valahol 30 és 40 ezer darab között sikerült eladni a gyártó első hajlítható okostelefonjából. Az eladott mennyiségben benne volt a telefon összes memória konfigurációja, a Xiaomi Mi MIX Fold ugyanis kérhető 12/256, 12/512, valamint 16/512 GB-os kiadásban, ezek cirka 1530, 1680, illetve 2000 dollárt kóstálnak helyi pénzről átszámítva.

A Mi MIX Fold egy remek ajánlatnak tűnik, hiszen két HDR10 kompatibilis AMOLED képernyővel is bír, a burkolata alatt pedig Qualcomm Snapdragon 888 chipset zakatol. A mobil hátoldalán 108 megapixeles elsődleges képrögzítővel, 13 megapixeles ultraszéles látószögű kamerával, illetve 8 megapixeles telefotó modullal lehet számolni, ráadásul ez a készülék az első a világon, ami spéci folyékony lencse technológiával lett felvértezve.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid