Több ismert Ubisoft játék is megjelenhet mobilra!

0

Úgy tűnik egyre nagyobb lehetőségeket látnak a mobilok játékos képességeiben, hiszen már nem csak gamer telefonok jelennek meg, de végre van komoly tartalom is rájuk, és ez a jövőben csak jobb lesz.

A Tencent nevű kínai céget még nem sokan ismerik, ám ez a jövőben változni fog, mivel nekik köszönhető a mobilra portolt PUGB, és mint kiderült, itt még nem állnak meg. A továbbiakban a Ubisofttal fognak szorosan együttműködni, és rögtön 5%-os részesedést is vásároltak a játékokat kiadó cégben, annyira bíznak a sikerben.

A Tencent sajtósa osztotta meg a infót, miszerint olyan játékokban gondolkoznak, amik Kínában sikeresek lettek, és főleg multiplayerben van széles rajongótáboruk. Azt is elárulta, hogy különösen rajonganak az esportért és az RPG elemekért, így valószínűleg ezekhez közelálló játékokat terveznek mobilra kiadni..

Egyelőre címeket nem árultak el, ám a találgatások szerint a For Honor és a Rainbow Six: Siege elég esélyesek egy mobilváltozatra, de a The Division és a Ghost Recon játékokban is lenne potenciál.

Forrás: Droidgamers

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid