Többszázezer Redmi K40 modell fogyott mindössze 5 perc leforgása alatt

0

A Xiaomi előző hónapban jelentette be a Redmi K40 szériát, és az új modellek első villámvásárát a napokban tartották. A készülékek annyira sikeresek voltak, hogy a 300 ezer darab okostelefonból álló első készletet mindössze 5 perc leforgása alatt elkapkodták a vásárlók. Egyúttal azt is megerősítették, hogy a következő ehhez hasonló vásár március 8-án kerül megrendezésre.

A komoly eladási számokat persze a három új okostelefon együtt hozta össze, tehát a most gazdára talált 300 ezer készülék között volt Redmi K40, Redmi K40 Pro valamint Redmi K40 Pro+ is, mindenféle tárhely és színkombinációban, de ez cseppet sem kisebbíti ezt a remek eredményt. Nem csoda, hogy a telefonok jól mennek, mivel kedvező áron kínálnak valóban prémium jellemzőket.

Az alapmodell, vagyis a K40 a tavalyi csúcsprocesszor frissített verzióját rejti belsejében, a Qualcomm Snapdragon 870 még sokáig egy bivalyerős lapkának fog számítani.

A másik két készülék pedig az idei év nagyágyúját fogja számítási munkákra, vagyis a Qualcomm Snapdragon 888 chipsetet, amiről tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Kamerák terén is ott vannak az újdonságok a szeren, a mobilok 48, 64 és 108 megapixeles elsődleges képrögzítő egységekkel dicsekedhetnek, a többi érzékelőjük pedig nagyjából azonos.

A mobilok közül az alap változat, vagyis a Redmi K40 tuti, hogy kapható lesz Kína határain kívül is, mégpedig a másik Xiaomi alapította brand, a Poco égisze alatt. Remélhetőleg a többi modell is kijut majd az ország határain kívülre, mert kiváló ajánlatnak számítanak az egyre vészesebben dráguló csúcskategóriás mezőnyben.

Ezeket is nézd meg:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid