Tomtop akciók: Xiaomi Smartmi arcmaszk 50 db betéttel és kontaktmentes infrás lázmérő

0

Két újabb akciós termékre hívta fel a figyelmünket a Tomtop webáruház, ezúttal arcmaszkot és érintésmentes lázmérőt kínálnak kedvezményes áron. Nézzük meg őket röviden!

Xiaomi Smartmi arcmaszk + 50 db eldobható univerzális maszkbetét

A Xiaomi szelepes FFP2 maszkja meglehetősen népszerű termék volt az elmúlt időszakban, és most 50 darab eldobható univerzális maszkbetéttel együtt lehet megvásárolni 11,89 dolláros áron, ami durván 3600 Ft (sajnos nem olcsó a nagy kereslet miatt). Többféle csomag is elérhető egyébként, ha több maszkra lenne szükséged. További részletek ezen a linken.

Érintésmentes infrás lázmérő

Már régen lejárt a hagyományos hőmérők ideje, a legújabb infrás megoldások mindössze fél másodperc alatt megmondják, hogy van-e lázunk, ráadásul hozzá sem kell őket érinteni a bőrhöz, így sokkal higiénikusabbak. Egy ilyen kütyü általában nem olcsó, de most akcióban 9,49 dolláros áron (~2.900 Ft) rendelhettek egyet ingyenes szállítással ezen a linken.

Megjegyzés: a termékek vámmentesek lesznek a kis összeg miatt, csak arra kell figyelni, hogy a rendelésed végösszege 37 euró (~41 dollár) alatt legyen.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid