TOP 10 legkeresettebb okostelefon az elmúlt héten

0

GSMArena ismét összeszedte, hogy mely mobilokra kerestek rá náluk a legtöbben az elmúlt héten. Továbbra is a Samsung egyik új modellje vezeti a listát.

A nemrég megjelent Galaxy A55 iránt érdeklődtek a legtöbben, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a Samsung készüléke abszolút meghatározó a középkategórián belül. A második a szintén márciusban bejelentett Infinix Note 40 Pro lett, ami egy alsó-középkategóriás ajánlat meglehetősen korrekt jellemzőkkel. Őt a Xiaomi üdvöskéje, a Redmi Note 13 Pro követi, majd a negyedik helyen az A55 olcsóbb testvérét, a Galaxy A35-öt találjuk.

Íme a teljes, aktuális top 10-es lista:

  1. Samsung Galaxy A55
  2. Infinix Note 40 Pro
  3. Xiaomi Redmi Note 13 Pro
  4. Samsung Galaxy A35
  5. Samsung Galaxy S24 Ultra
  6. OnePlus Ace 3V
  7. Xiaomi Civi 4 Pro
  8. Infinix Note 40 Pro+
  9. Xiaomi Redmi Note 13
  10. Samsung Galaxy A54

A Galaxy S24 Ultra népszerűsége sem meglepő, hiszen ez az S24 széria legjobban fogyó tagja, és úgy általában a legsikeresebb Android rendszerű zászlóshajó jelenleg. A következő két mobil, a OnePlus Ace 3V és a Xiaomi Civi 4 Pro leginkább hardveresen hoztak nagy újítást, előbbi elsőként kapta meg a Snapdragon 7+ Gen 3-at, utóbbi pedig a Snapdragon 8s Gen 3-at.

Az Infinix Note 40 Pro+ szintén nemrég mutatkozott be, és leginkább a kiváló ár/érték aránya miatt keresik sokan, persze csak azokon a piacokon, ahol kapható. Az alap Redmi Note 13 szintén egy meghatározó modell a középkategóriában, a Galaxy A54 pedig a tavalyi év egyik sláger mobilja volt, és az A55 megjelenésével újfent kicsit előtérbe került az összehasonlítások és az árcsökkenés miatt.

Összességében tehát ezen készülékek iránt érdeklődtek a legtöbben mostanában a GSMArena oldalán. A valós eladási adatok persze ettől eltérhetnek, de azért valószínűleg a vásárlók körében is nagyjából ezek a modellek a népszerűek mostanában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid