Megjelent a Call of Duty: Warzone Mobile

0

Az Activision kiadta a legújabb okostelefonos battle royale játékát, a Call Of Duty: Warzone Mobile-t. Az új cím a Call Of Duty: Mobile-tól teljesen független, különálló alkotás, míg az előbbiben van egyszemélyes és multiplayer játékmód, addig az újdonság a battle royale-ra helyezi a hangsúlyt.

A battle royale játékmódok mellett természetesen hagyományos multiplayer szerverek is a játékosok rendelkezésére állnak, de ezeket csak akkor lehet igénybe venni, ha már lenyomtunk pár Warzone menetet. A játék érdekessége és különlegessége az, hogy a megszerzett tapasztalati pontok, a fegyvereket érintő fejlesztések, illetve a megszerzett achievementek szinkronizálódni fognak a különböző platformok között. Ehhez persze az kell, hogy a játékba a saját Activision-fiókunkkal jelentkezzünk be. Klassz kis extra azoknak, akik nem csupán mobilon, hanem konzolon és/vagy számítógépen is játszanak.

Mondanunk sem kell, az új játék érintőképernyőkre lett optimalizálva, de irányíthatjuk egy kompatibilis kontrollerrel is Android és iOS rendszereken egyaránt. A Backbone One például kiemelt támogatást kapott, de egy szimpla Xbox vezérlő is tökéletesen alkalmas a célra, akárcsak annak Elite kiadása, vagy ha a kékek csapatában játszol, egy DualSense vagy sima DualShock kontroller is. A játékról részletesebb ismertetést, illetve letöltési linkeket ide kattintva fogsz találni!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid