TOP 10 okostelefon az elmúlt héten

0

Megint frissült a legkeresettebb mobilok TOP 10-es listája, amit a világ egyik legnépszerűbb telefonos weboldala, a GSMArena tesz közzé rendszeresen az alapján, hogy mely készülékek iránt érdeklődnek náluk a legtöbben. A Samsung ezúttal is jó időszakot zárt, de a Xiaomi sem panaszkodhat.

Nem túl meglepő módon ezúttal is a Samsung középkategóriás bajnoka, a Galaxy A55 áll a lista élén, és most feljött mögé a második helyre a dél-koreaiak csúcsmodellje, a Galaxy S24 Ultra, vagyis kettős győzelmet aratott a gyártó. Őket két Xiaomi modell követi, a felső-középkategóriás Redmi Note 13 Pro, illetve a most debütált olcsóbb Redmi 13.

Íme a teljes, aktuális top 10-es lista:

  1. Samsung Galaxy A55
  2. Samsung Galaxy S24 Ultra
  3. Xiaomi Redmi Note 13 Pro
  4. Xiaomi Redmi 13
  5. Samsung Galaxy A15
  6. Xiaomi Redmi Note 13
  7. iPhone 15 Pro Max
  8. Infinix GT 20 Pro
  9. POCO F6
  10. Samsung Galaxy A35

A sort a szintén elég kedvező árú Galaxy A15 folytatja, ami így előre tudott lépni, hasonlóan az őt követő Redmi Note 13-hoz.

Az Apple sem hiányozhat, az iPhone 15 Pro Max állandó szereplője a toplistának, amit egy megfizethető gamer telefon, az Infinix GT20 Pro követ. Utóbbi sajnos egyelőre nem jutott el Európába.

A POCO F6 bár lejjebb csúszott, hiszen volt az első helyen is (közvetlenül a megjelenése után), de még mindig elég népszerű, hiszen kifejezetten jó áron kínál modern és izmos hardvert (Snapdragon 8s Gen 3), illetve további prémium jellemzőket. A sort egy újabb Samsung telefon, a Galaxy A35 zárja.

Új versenyző egyébként a listán a Redmi 13, amit nemrég jelentettek be, illetve visszakerült a Galaxy A35 is, cserébe viszont ezúttal nem fért be a TOP-be a POCO F6 Pro, illetve a Vivo S19 Pro.

Összességében tehát ezen készülékek iránt érdeklődtek a legtöbben mostanában a GSMArena oldalán. A valós eladási adatok persze ettől eltérhetnek, de azért valószínűleg a vásárlók körében is nagyjából ezek a modellek a népszerűek mostanában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid