100 ezer Ft alatti okostelefonnal készül a Nothing

0

A Carl Pei irányítása alatt lévő Nothing márka a minap publikált egy rejtélyes kedvcsinálót, amely alapján mindenki azt vélte, hogy a gyártó készen áll a Phone (3) bejelentésére, már csak azért is, mivel a két elődöt szintén júliusban mutatták be. Két későbbi közösségi média posztból azonban kiderült, hogy valójában a Nothing alá tartozó, megfizethető készülékekkel házaló CMF almárka égisze alatt fog megjelenni egy okostelefon, egyébként egészen korrekt jellemzőkkel, amelyek szintén kiszivárogtak.

Az előzetes értesülések alapján az okostelefon a Nothing CMF Phone 1 névre fog hallgatni. A titulust egyelőre még nem erősítették meg hivatalosan, jelenleg csupán a specifikációk ismertek, illetve érkezett pár nem túl sokat mutató kép. Az okostelefon hátulján van egy úgynevezett Nothing Lock nevű csavarszerű elem, amely lehetővé tenné a mobil tulajdonosai számára, hogy mindenféle tartozékokat csatlakoztassanak a készülék hátuljához. Ezek pontos mibenlétéről egyelőre nincs információnk.

A Nothing CMF Phone 1 6,7 colos, 120 Hz-es OLED megjelenítővel lesz felszerelve, amely körül egészen vaskos kereteket látni (lásd lenti kép). A panel takarásában MediaTek Dimensity 7200 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, 6 GB RAM-mal és kiszereléstől függően 128 vagy 256 GB utólag bővíthető tárhellyel kiegészítve. Az okostelefon hátoldalán 50 megapixeles elsődleges, valamint egy szintén 50 megapixeles ultraszéles látószögű kamera foglalhat helyet.

A szelfikamera 16 megapixeles önarcképeket rögzít. A hírek szerint a mobil borítása alá 5000 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet, amely támogatni fogja a 33 wattos töltést. A készülék háza műanyagból és műbőrből fog készülni, habár lesznek normál műanyagból öntött változatok is. A hátlapot elvileg a felhasználó is lecserélheti, ehhez a művelethez nem lesz szükség spéci szerszámokra vagy szakértelemre. A okostelefon hardveres repertoárjából azonban ki fog maradni az NFC modul.

Ez a hiányosság remélhetőleg nem fogja kedvét szegni azoknak, akik beszereznének egyet a készülékből. Már csak azért sem, mert a CMF Phone 1 állítólag 249 és 279 dollár közötti indulóárat kaphat, vagyis 89 és 100 ezer forint körüli összegért lehet majd megvásárolni. Az újdonság hivatalos bejelentésére valamikor júliusban kerülhet sor, addig még biztosan fogunk hallani róla.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid