Európában is megjelenhet a Xiaomi MIX Flip

0

A Xiaomi régóta pletykált készüléke, a MIX Flip idén végre bemutatkozhat a nagyközönség előtt. A legújabb hírek szerint a hajlítható képernyős okostelefon nem csupán Kínában, hanem globálisan is elérhető lesz, ellentétben a korábbi, kizárólag helyi piacra szánt MIX Fold modellekkel.

A GSMA IMEI adatbázisában felbukkant a MIX Flip globális változatának modellszáma, ami arra utal, hogy a készülék a világ más tájain is forgalomba kerül. Az okostelefon a 2405CPX3DG kóddal tűnt fel, amiben a G betű a globális kiadásra utal. Ehhez képest a MIX Flip kínai változata, amely nemrég megkapta a forgalomba helyezéshez szükséges engedélyeket, a 2405CPX3DC modellszámmal tűnt fel a hivatalos iratokban, itt a C betű a kínai értékesítést jelöli.

A fentiek alapján tehát akár hozzánk is eljuthat a készülék, amelynek meghajtásáról Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet gondoskodhat. A flip mobil elsődleges kamerája egy 1/1,55 hüvelykes szenzorral és optikai képstabilizátorral felvértezett 50 megapixeles egység lehet, amihez egy 1/2,8 colos modullal bíró 60 megapixeles telefotó, valamint egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű egység társulhat.

A Xiaomi MIX Flip a feltételezések szerint július és szeptember között mutatkozik be, és ha valóban elérhető lesz globálisan is, akkor komoly versenytársat jelenthet a Samsung hamarosan megjelenő Galaxy Z Flip 6 készülékének.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid