Top Seller termékek akciója a Geekbuying oldalán

0

A Geekbuying oldalán most egy kiváló promóció keretein belül a legnépszerűbb termékek közül lehet válogatni, természetesen a már megszokott kedvezményes áron. A választékban rengeteg különböző kütyü van, fülhallgató, TV-Box és Bluetooth hangszóró is.

A promóció teljes kínálatát az alábbi linkre kattintva tekintheted meg:

A népszerű termékek között válogatva ha kettőt vásárolsz, akkor 5 dollárt tudsz spórolni, ezen kívül akadnak további kedvezményekre feljogosító kuponok is, amikről mindjárt beszélni fogunk.

Ha netán egy sportos és divatos vezeték nélküli fülhallgató lenne a vágyad, érdemes megismerkedni az IDissk I51-gyel, ami támogatja a Bluetooth 5.0 szabványt, és egyetlen töltéssel akár 4 órás üzemidőt is képes biztosítani, de a dokkoló segítségével ez akár 10 órás is lehet.

A H96 Max+ a jobb TV-okosítók közé sorolható, hiszen már sokkal komolyabb operatív memóriával igyekszik kiszolgálni multimédiás igényeinket. 4 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely mellett játékok futtatására, és fájlok helyi tárolására is van mód, habár a készülék tökéletesen kompatibilis a KODI-val is. Persze akinek kevesebb RAM és háttértár is elég, kérheti másfajta kiszerelésben a terméket.

Az akcióban szerepel a Xiaomi AirDots is, ami egyike a legmodernebb vezeték nélküli fülhallgatóknak, headseteknek a piacon. Az in-ear kialakítású apróság Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a párosított eszközökkel, ami többek között sokkal stabilabb jelátvitelt, és megnövelt hatótávolságot jelent. Érdemes szétnézni a többi termék között is mert kiváló akciók vannak!

A QCY T2C TWS Bluetooth fülhallgatót most a 3WKNRNWL kupon felhasználásával mindössze 24.99 dolláros áron lehet rendelni. Ezt a remek készüléket már többször méltattuk lapunk hasábjain, úgy gondoljuk, hogy ez egy kiváló vétel.

Az Apods i12 az Apple hasonló nevű termékére hajaz, sokban egyező funkcionalitással, ám természetesen töredék áron. A Bluetooth 5.0 kompatibilis, és rendkívül csinos headset a 3WKND8PG kuponnal mindössze 28.99 dollárért rendelhető a készlet erejéig.

Az X88 Pro TV-okosító naprakész operációs rendszerrel (Android 9.0 Pie), és kellő mennyiségű operatív memóriával (4 GB), valamint méretes belső tárhellyel (64 GB) lehet a közönség kedvence, az 5 GHz-es WiFi modulról nem is beszélve. A 3W9UDPNI kuponnal most ezt a készüléket már 42.99 dollárért is meg lehet rendelni.

A kicsit komolyabb teljesítményt óhajtók számára készült a vadonatúj Armlogic S922X lapkával, Android 9.0 Pie operációs rendszerrel, 4 GB RAM-mal, valamint 64 GB belső tárhellyel szerelt Beelink GT-King TV-okosító. A MDYHNZXG kupon felhasználását követően a masina csupán 108.99 dollárt fog kóstálni, ennyiért pedig nagyon jó vétel ez az apró Android rendszerű számítógép.

A ZIDOO Z9S egy prémium média lejátszó, ami csont nélkül boldogul a 4K felbontású tartalmakkal, felszereltsége fullos, prémium érzete megkérdőjelezhetetlen. Ha felhasználod a XZWJVGFS kupont, akkor a Tiéd lehet mindössze 179.99 dolláros áron.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid