Duál kamerát rejthet a Google Pixel 4 XL kijelzője

0

Most egyelőre a Google Pixel 3a, és annak XL variánsa játsszák a főszerepet a keresőóriás telefonjai között, ám a színfalak mögött már zajlik a következő felsőkategóriás Pixel készülékek fejlesztése. Korábban már láttunk néhány kiszivárgott rendert a telefonokról, amelynek lyukas megjelenítővel jöhetnek, hasonlóan a Samsung legújabb csúcsmobiljaihoz. Egy friss kép megerősíti ezt az értesülést, amelyen nem csak a mobilra szánt képernyővédő fólia, de maga a Google Pixel 4 XL is remekül látható.

Szerencsére amúgy a hardvert illetően is van már némi fogalmunk, hiszen egy GeekBench teszteredménynek hála tudjuk, hogy a készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet dolgozik, bár ezen nem igazán van mit meglepődni, hiszen a chipset az idei év meghatározó fejlesztése, és a legtöbb 2019-es csúcskategóriás mobilban szolgálatot teljesít. Na de térjünk vissza a dizájnhoz! Jól látható, hogy a Google mobilja előlapi kamera terén nagyon sokban fog hasonlítani a Samsung Galaxy S10 készülékeihez, a megjelenítőn lévő bevágás, vagy lyuk, ha úgy tetszik, két érzékelőt is magában foglal, ehhez idomodul a képernyőt védő üvegfólia is. Bár biztosan akadtak szép számmal, akik valamilyen pop-up/slider mechanizmusban reménykedtek a Google következő felsőkategóriás szériája kapcsán, nagyon úgy fest, vágyaik nem fognak teljesülni.

Az edzett üvegen jól látható a lyuk, amit a kameráknak tartanak fent, de a renderen megtekinthető a duál hangszóró is, amely alul és felül foglal helyet. Habár az üvegfólia gyártójának ismertetője szerint ez a Google Pixel 4 készülékre való, a korábbi értesülések alapján csupán az XL variáns kap duál előlapi kamerát, mint ahogyan a koreai zászlóshajók esetében is csak az S10+ rendelkezik ilyennel. A sima Pixel 4 is lyukas kijelzőt kaphat, ám ezen valószínűleg csak egy szelfikamera lesz.

Csak koncepció (@PhoneDesigner)

Persze ezekből az infókból semmi nem hivatalos, szóval nem érdemes mérget venni rájuk, még az is lehet, hogy a végén teljesen máshogy fog festeni a két mobil. A Google Pixel telefonok negyedik generációja idén októberben debütál, a szokásos Made By Google rendezvényen.

Forrás: GSMArena, PhoneDesigner

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid