Törölnie kellett az LG-nek ezt a reklámvideót, nem is értjük, hogyan kerülhetett ki

0

Az LG V60-hoz készült nemrég egy erősen kifogásolható reklámvideó, ami kifejezetten negatív fogadtatást kapott, teljesen érthető módon. A gyártó gyorsan törölte is, és most alig győznek bocsánatot kérni.

Az alábbi videót TikTokon osztotta meg az LG lengyel részlege, és bár azóta törölték, valaki elmentette, így Twitteren még megtekinthető.

A reklám főszereplője egy idős férfi, aki egy lépcsőn felmenő hölgy szoknyája alá próbál meg befotózni. A fiatal lány ezt észreveszi, kikapja a kezéből a mobilt, de csak szelfiket talál a készüléken, ezért bocsánatot kér. Végül persze kiderül, hogy rossz irányba görgette a galériát, és mégiscsak sikeres volt az “úriember” akciója.

Az ilyen lesifotózás sok országban bűncselekmény, de ahol nem, ott sem igazán etikus, ezért nyilván nem elfogadható, hogy ilyesmivel próbálták reklámozni a telefont.

Az LG azóta törölte a videót, és bocsánatot kértek. Állítólag az történt, hogy a gyártó lengyel részlege nem követte a megfelelő procedúrát, és engedélyeztetés nélkül tették ki a posztot.

“Az LG Lengyelország által nemrég posztolt videó esetében nem követték a közösségi médiás bejegyzésekre vonatkozó megfelelő engedélyeztetési procedúrát. A videó nem felelt meg az LG Electronics elvárásainak és szabályainak, és azonnal törlésre került.”

Az LG elismerte, hogy ez egy elhibázott videó volt, és ígéretet tettek, hogy törekedni fognak arra, hogy ne történhessen hasonló eset a jövőben.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid