4+1 népszerű Xiaomi termék meglepően jó áron!

0

Találtunk pár kivételesen jó Xiaomi akciót, amelyeket veletek is megosztunk. Lesz itt vezeték nélküli füles, hajnyíró, okos izzó és elektromos roller is, mindegyik jelentősen a megszokott ár alatt szerezhető most be.

Frissítés (2020. 05. 26.): újra működnek a kuponok, de limitált darabszámban, és csak új felhasználónál (aki nem rendelt még a DHGate-ről)!

Xiaomi Redmi Airdots vezeték nélküli fülhallgató

A Redmi Airdots a DHYF30 kuponnal most mindössze 11,99 dollárba kerül a DHGate oldalán, a szállítás pedig ingyenes, így 3900 Ft-ért tiéd lehet ez a remek füles, amiből már millió számra adtak el világszerte. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Mi Enchen Boost elektromos hajnyíró USB-s töltéssel

A Xiaomi kompakt hajnyírója a DHYF30 kuponnal most szintén 11,99 dolláros áron szerezhető be, ami átszámolva durván 3.900 Ft. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Mijia Yeelight 1S színes okos izzó

Szinte már filléres áron lehet távolról is vezérelhető, állítható színű és fényerejű, hangulatos okos lámpád a Yeelight 1S izzóval. A DHYF5OFF kuponnal most 13,2 dollárba kerül a termék, ami átszámolva durván 4.300 Ft. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Ninebot MAX G30 elektromos roller

Az egészen elképesztő, akár 65 km-es hatótávra is képes roller az egyik legjobb most a piacon, és általában meg is kérik az árát, hazánkban 230-250 ezer Ft környékén megy. A DHGate oldalán azonban most ennél jóval olcsóbban beszerezhető, ráadásul EU raktárról, így pár nap alatt meghozza a futár vámmentesen. A DHgateG301 kuponnal 559,99 dollárra csökken az ár, a szállítás pedig ingyenes, így a végösszeg 180 ezer Ft körül alakul. További részletek és rendelés ezen a linken.

Fontos: a kupont a rendelés véglegesítése előtt lehet beírni, kicsit el van dugva a mező, a “Use 3rd Party Coupon” szövegre kell kattintani.

Még valami: a DHGate oldalán nincs PayPal fizetési lehetőség, bankkártyával tudsz fizetni.

+1. (Xiaomi) Poco F2 Pro

Az új Poco csúcsmobil is kapható a DHGate oldalán, a DHPocoF2P kuponnal 489,99 dollárra csökken az ár, a szállítás ingyenes, és az ígéretek szerint vámmentesen küldik. Részletek és vásárlás ezen a linken.

+2. Xiaomi elektromos pumpa

Újabb remek akcióba futottunk bele, részletek itt: Xiaomi hordozható elektromos pumpa 10 ezer Ft alatt!

Forrás: DHGate

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid