Xiaomi hordozható elektromos pumpa 10 ezer Ft alatt!

0

Bármikor szükség lehet arra, hogy gyorsan felfújd a kerékpárod, rollered, motorod vagy autód kerekét, és erre nyújt megoldást a Xiaomi Mi Portable Air Pump kompresszor, ami egy egyszerű, kompakt kütyü. Bárhová könnyedén magaddal viheted, így mindig kéznél lesz. Érdemes beszerezni egyet, és most itt a remek alkalom, ugyanis a szokásosnál olcsóbban adják.

A termék hazánkban 15 ezer Ft környékén kapható, de most 10 ezer alatt is meg lehet rendelni a hivatalos EU-s verziót. A DHGate oldalán eredetileg 42,91 dollár lenne az ára, de a DH40All kuponnal 29,91 dollárra csökken, ami durván 9.500 Ft. A szállítás ingyenes, és garantáltan nem lesz vámolás az alacsony összeg miatt. Részletek és rendelés az alábbi linken:

Fontos: a kupon az új felhasználóknak szól, és személyenként csak egyszer használható fel. Ha rendeltél már az oldalról, akkor csinálj új regisztrációt másik e-mail címmel. A kupont a rendelési oldalon, a “Use 3rd Party Coupon” szövegre kattintva tudod beírni.

Xiaomi Mi Portable Air Pump kompresszor bemutató

A Xiaomi kompresszorának egyik legnagyobb előnye a kis mérete és súlya, mindössze 250 grammot nyom, így könnyedén magunkkal vihetjük bárhová, simán befér a táskába, vagy fel is tudjuk rá akasztani.

A kompakt kivitel ellenére azért egyáltalán nem egy gyenge masináról van szó. Gyakorlatilag bármilyen jármű kerekét felfújja, legyen az autó, kerékpár vagy motorbicikli, de használható akár labdához vagy strandjátékokhoz, matracokhoz is.

A használatot gyakorlatilag el sem lehet rontani, ugyanis van négy beépített mód (kerékpár, motor, autó, labda), csak ezek közül kell választani, és a kompresszor automatikusan a kellő nyomásig fújja a kereket vagy a focit. Persze mi magunk is beállíthatjuk a kívánt nyomást a vezérlő gombok segítségével.

Van rajta kijelző, így használható keréknyomás ellenőrzésre is, a beépített LED lámpa pedig akkor jöhet jól, ha éjszaka kell használnunk a pumpát. A beépített 18650-ös, 2000 mAh-s akku kevesebb, mint 3 óra alatt tölthető fel teljesen microUSB porton keresztül, és egy töltéssel akár 5 autógumit is fel tudunk fújni 2-ről 2,5 bar nyomásra. A maximális nyomás egyébként 10,3 bar vagy 150 psi, ami elég komoly, de ennyire nyilván nincs szükség a hétköznapi használat során.

A Xiaomi hordozható elektromos pumpája most 29,91 dolláros áron (~9.500 Ft) szerezhető be a DHGate oldalán, de csak ha beírod a DH40All kupont a vásárlásnál.

Mi is rendeltünk egyet, lesz róla teszt, ha megérkezett! :)

További kiváló Xiaomi akciók ritka jó árakkal:

Egy rendeléshez csak egy kupon használható fel, és a legtöbb kupon csak új felhasználóknál működik. Ha már vásároltál az oldalról, akkor csinálj új regisztrációt!

Forrás: DHGate

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid