Így nézhet ki a közel 7 colos Galaxy Note 20+

0

Friss renderek érkeztek a következő Samsung csúcsmobil nagyobb változatáról, és ezek már egy megbízható forrásból származnak, tehát szinte biztosra vehető, hogy nagyon hasonló lesz a készülék.

Az alábbi renderképeket az ismert szivárogtató, OnLeaks tette közzé, aki már számos alkalommal buktatott le különféle okostelefonokat jóval a hivatalos bemutató előtt.

Fontos megjegyezni, hogy ezek még nem hivatalos sajtóképek, de a valós méretek és dizájn alapján készültek, tehát nagy vonalakban ilyen lesz a mobil. A Galaxy Note 20+ kijelzője óriási lesz, a hírek szerint 6,9 colos, ami az eddigi legnagyobb a sorozaton belül, maga a ház pedig 165 × 77,2 × 7,6 mm-es lehet.

A friss képek megerősítik, hogy az S Pen átkerül a készülék bal oldalára, aminek az okát egyelőre nem tudjuk. Ez a balkezeseknek jó hír, a jobbkezesek viszont valószínűleg nem örülnek majd annyira a változtatásnak.

Kamerából összesen négy darab lesz a hátlapon, az egyik egy periszkópos telefotó egységnek tűnik, de további részleteket egyelőre nem tudni róluk.

A Samsung Galaxy Note 20 mobilok bemutatója augusztusban várható, és ekkor leplezik majd le a Galaxy Fold 2-t is. Neked hogy tetszik a mobil az eddigi képek alapján?

Forrás: Pigtou, via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid