Doogee X95 – Az egyik legolcsóbb Android 10-es telefon most!

0

A Doogee X95 ékes példája annak, hogy egy belépőszintű okostelefonnak sem kell szükségszerűen a legrosszabb hardveres összetevőkből építkeznie, és akkor sem kell beérni elavult operációs rendszerrel, ha a szűkebbre szabott anyagi keret, vagy az egyéni preferenciák miatt nem egy drágább modellt választunk. A kínai gyártó készüléke triplakamerás képrögzítő egységgel, méretes megjelenítővel, naprakész formatervvel, valamint Android 10 rendszerrel igyekszik bennünket levenni a lábunkról, a remek árról nem is beszélve.

  • Doogee X95 előrendelési akció: most csak 59,99 dollár a telefon, ami a vámmentes EU Priority Line szállítással mindössze 21.000 Ft-ra jön ki. Csak az első 99 darab kerül ennyibe!

A Doogee X95 külső borítása műanyagból készült, talán egyeseknek ez kevésbé prémium, ugyanakkor vitathatatlanul tartósabb, mint az üveg. Az előlapot a gyártói leírások szerint 90 százalékban egy 6,52 hüvelykes megjelenítő uralja, amelyen 1560×720 képpont terpeszkedik, egyébként egy IPS panelről van szó, ami egyenlő a remek betekintési szögekkel és az élénk színekkel. A kijelző karcok elleni védelmét Gorilla Glass bevonat szavatolja, de nem tudni, melyik generáció.

A készülék belsejében egy MediaTek MT6737V (Helio A20) lapkakészlet végzi számításokat, amely mellé 2 GB RAM, valamint 16 GB belső tárhely került, utóbbi természetesen bővíthető. A készülék képes fogadni két hálózati kártyát is egyszerre, az LTE modem ráadásul támogatja az összes magyarországi telekommunikációs frekvenciát, már amennyiben az EU verziót választjuk a rendelés során.

Bár a Doogee X95 nem rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, de azért nem kell lemondani a biometrikus azonosítás lehetőségéről, ezt az előlapi kamera arcfelismerés funkciója biztosítja.

A Doogee X95 a kategóriához képest korrekt kamerarendszerrel rendelkezik, amelynek elsődleges érzékelője egy OmniVision gyártmányú 13 megapixeles egység, rajta kívül kapunk még egy 2 megapixeles telefotó szenzort, valamint egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelőt. Az előlapon található szenzorsziget belsejében 5 megapixeles képrögzítő egység feszít, önarcképek készítéséhez, illetve videotelefonáláshoz ezt a modult használhatjuk.

A további említésre méltó hardveres összetevők között szerepel az FM rádió, a fülhallgató kimenet, a GLONASS műholdakkal is kommunikáló navigációs rendszer, a kétcsatornás Wi-Fi modem, valamint a 4350 mAh kapacitású akkumulátor, ami támogatja a 10 wattos töltést.

Végül, de nem utolsósorban következik a telefon legnagyobb erénye, ami nem más, mint a teljesen módosításoktól mentes, magyarul is tudó, gyári Android 10 operációs rendszer. Igazából ha egy ilyen olcsó készülék meg tudja kapni a legújabb zöld robotos disztribúciót, nem igazán értjük, mi lehet a kifogása a nagymenő gyártóknak arra, hogy magára hagyják korábbi zászlóshajóikat.

A Doogee X95 remek választás lehet abban az esetben, ha nincsenek túl nagy igényeink egy okostelefonnal kapcsolatban, viszont fontos számunkra a friss szoftveres környezet, illetve nagyra tartjuk a hosszú üzemidőt, valamint annak lehetőségét, hogy egy belépőszintű mobillal is elfogadható fotókat készíthessünk.

A Doogee X95 most mindössze 59,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood webáruházának jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 21.000 forintot jelent mindennel együtt. Válasszátok az EU Priority Line szállítási módot, és akkor nem kell aggódni a vámeljárás extra költségei miatt sem. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Fontos: csak az első 99 darabra vonatkozik az 59,99 dolláros ár, utána drágább lesz!

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid