Európába is jön az LG Velvet

0

Nemrég lett hivatalos az LG új készüléke, a Velvet, ami eddig csak Dél-Koreában volt elérhető, de a közelmúltban feltűnt egy olasz forgalmazó oldalán, tehát jönni fog Európába is. Egyelőre nem tudni a pontos európai árat, de a gyártó hazájában átszámolva 735 dollárba kerül, ami durván 237.000 Ft. Persze ennél jó eséllyel drágább lesz nálunk a magas adók miatt.

A dél-koreai gyártó nagy reményeket táplál az LG Velvet felé, hiszen egy új kezdetet jelent számukra, amit a formatervben is tetten lehet érni. A vállalat szerint a készülék külalakját teljes egészében a természet inspirálta, és bár az ilyesmi nyilván egyéni ízlés dolga, szerintünk is nagyon jól néz ki. Az okostelefon megjelenítője 6,8 colos, és a gyártás során OLED panelt használtak fel, a felső részén pedig egy esőcsepp alakú szenzorsziget ad otthont az előlapi kamerának.

Míg az előlapi Full HD+ felbontású megjelenítő a tekinteteket ragadja meg, addig a hátlapon található 48 megapixeles kamera a pillanatokkal teszi ugyanezt, küldetésében pedig segíti egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység, valamint egy 5 megapixeles mélységérzékelő is.

Az LG Velvet belsejében egy Snapdragon 765G lapkakészlet végzi a számításokat, amely mellé 8 GB RAM, valamint 128 GB bővíthető tárhely került az összeszerelés során. A készülék hardveres alkotóelemeit egy 4300 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, ami támogatja a 25 wattos kábeles, valamint a 9 wattos vezeték nélküli töltést.

A mobil egyúttal megkapta az IP68, valamint a MIL-STD-810G minősítéseket, tehát remekül állja az elemek ostromát. A készülék mellé elérhető lesz a Dual Screen tok, amelynek segítségével egy plusz kijelző adható a már meglévő mellé számos lehetőséggel gyarapítva a jövendőbeli tulajdonos eszköztárát, illetve forgalmaznak hozzá majd egy érintőtollat is. Mihelyt többet tudunk a készülék európai elérhetőségéről, frissíteni fogjuk a cikket. A kérdés pedig most is adott: Nektek mennyire jön be az LG Velvet?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid