Tovább halasztják a Nokia 9.3 PureView 5G bemutatását

0

A tavaly debütált Nokia 9 PureView utódjára már nagyon régóta várunk, korábbi értesülések szerint már többször elhalasztották a telefon debütálását, és a legfrissebb információk szerint még most sem fogják bemutatni. A közelmúltban megjelent hírek alapján akár a napokban is megérkezhetett volna a HMD Global prémium okostelefonja, ám most nagyon úgy tűnik, erre 2021-nél hamarabb semmiképp sem kerülhet sor.

Sajnos újra rossz hírt kell közölnünk azoknak, akik egy valódi Nokia zászlóshajóra várnak, mert a Nokia 9.3 PureView 5G valamikor 2021 első felében kerülhet a boltok polcaira, hamarabb nem. Ráadásul, hogy még rosszabb legyen a szájízünk, még csak azt sem tudjuk megmondani, hogy mikor, melyik hónapban érkezik a mobil. Akkor viszont próbáljunk meg örömöt keresni ebben az ürömben!

Példának okáért most már lehet abban reménykedni, hogy a készülék burkolata alatt Snapdragon 875 chipset végzi majd a számításokat, akárcsak a hasonló kategóriás kihívók esetében. Az új lapkakészlet várhatóan december elején debütál, és már most lehet hallani pletykákat azokról a csúcskategóriás készülékekről, amelyek ezzel a chippel kerülnek forgalomba a következő év legelején.

Sőt, könnyen előfordulhat, hogy pont emiatt halasztják a mobil startját, a HMD-s fejesek talán nem szeretnének avítt hardverrel prémium mobilt piacra dobni. Egy decemberi debütálás Snapdragon 865 lapkakészlettel felemás kezdést jelenthet, hiszen a mobil alig pár hónapon belül válna kvázi elavulttá az új generációs chipsettel szerelt kihívók mellett.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid