Tripla kamerát kaphat a Samsung Galaxy S10

0

Úgy néz ki, hogy a 2019-es Samsung csúcsmobilok több érdekes újítást is tartogatnak, és ezek egy része a kamerákkal lesz kapcsolatos.

Nemrég már beszámoltunk róla, hogy a Huawei után az Apple és a Samsung is tripla hátlapi kamerával készühet, és most koreai források újfent megerősítették, hogy a Galaxy S10 ilyen megoldással debütálhat.

Állítólag a Galaxy S9 nem fogy túlzottan jól, és a Samsung idén már nem számít komoly eladásokra. Rengeteg a konkurens csúcsmodell, és már a belépőszintű telefonok is duál kamerával jönnek, éppen ezért komolyabb újításokra van szükság, hogy az S10 sikeres lehessen. Az egyik ilyen lesz a tripla hátlapi kamera, amely valószínűleg egy normál, széles látószögú egységből, egy telefotó kamerából, és egy harmadik szenzorból áll majd, amely az AR (kiterjesztett valóság) feladatokban játszhat szerepet.

Csak egy koncepció

A másik nagy újítás az előlapi 3D-s arcfelismerő, amely hasonlóan működhet majd, mint az Apple Face ID-je. Ezeken kívül számítunk még kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóra, amely egy ultraszónikus megoldás lesz, illetve ideje lenne némi újításnak a dizájn terén is, hiszen az S8 és az S9 nem különbözik sokban.

A Samsung Galaxy S10 modellek érkezése a jövő év elején várható, egyes pletykák szerint már januárban bemutatják az új csúcsmodelleket. Fontos azonban megjegyezni, hogy az itt olvasható infók közül még semmit nem erősített meg a gyártó, tehát egyelőre ne vegyük biztosra ezeket.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid