Trónok Harca mobilon!

0

Igazából már létezik egy játék a zöld robotos platformra, ami G. R. R. Martin híres regénysorozatára, vagy jobban mondva annak megfilmesített verziójára épül, de amennyire a felhasználói visszajelzéseket nézem a Play Store-ban, a Game of Thrones Ascent a maga három és fél csillagával nem nevezhető átütő sikernek. Viszont a Telltale hatrészes kalandjáték-sorozata, vagyis annak első része, az Iron From Ice igencsak ígéretesnek tűnik.

Gondolom az olvasók között vannak bőven, akik szeretik az HBO-n vetített fantasy sorozatot, vagy esetleg nagy rajongói a Tűz és Jég Dala regényeknek. Nekik lesz nagy öröm ez az új játék, ami a harmadik és a negyedik évad eseményei között játszódik, és a Forrester család tagjainak bőrébe bújhatunk majd bele.

A sorozat szereplői is feltűnnek az Iron From Ice-ban, többek között Lena Heady és Peter Dinklage, Cersei és Tyrion Lannister szerepében. A játék jövő héten debütál az iOS Appstore-jában, az Androidos verzió pedig kicsit később, még valamikor decemberben megérkezik. Addig is tekintsétek meg a trailert!

Pocketgamer

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid