Tronsmart Vega S95 – 4K-s mini PC most akciós áron

0

Nemrég jelent meg a Tronsmart legújabb 4K-s mini PC-je, a Vega S95, ami három különböző változatban is kapható, és ezek egyaránt nagyon jó ár-érték aránnyal bírnak. Most ráadásul egy promóció keretében extra kedvezményhez juthatunk.

Az újdonság mindhárom verzióját az Amlogic S905-ös lapka hajtja, ami négy darab 64 bites Cortex-A53-as processzormagot és egy ötmagos Mali-450 GPU-t jelent. Ez a hardver simán alkalmas 4K-s tartalmak lejátszására, de szinte bármilyen más feladatot is gond nélkül ellát.

tronsmart-vega-s95-mini-pc-4k

Csatlakozókkal el vagyunk látva rendesen, van 3 db USB port, egy HDMI 2.0 kimenet, egy SD kártyahely, S/PDIF optikai kimenet és LAN csatlakozó is. Sőt, az egyik modellbe SATA is került.

tronsmart-vega-s95-mini-pc

Szerencsére nem maradt ki a Bluetooth 4.0 sem, a rendszer szerepét pedig Android 5.1.1 Lollipop tölti be.

Mint már említette, az újdonság három verzióban érhető el. A legdrágább modell ára 99 dollár, ez 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel érkezik, ráadásul van benne SATA csatlakozó. A középső, 2GB/8GB-os változat 79 dollárba kerül, míg a legolcsóbb, 1GB/8GB-os készülékért mindössze 59 dollárt kérnek. Az említett dolgokon kívül a Wifi modulok típusa is különbözik az egyes modellekben. A további részleteket itt találod.

tronsmart-vega-s95-mini-pc-specs

A Geekbuying weboldalán most ráadásul további 10 dollár kedvezményt kapsz, ha beírod, hogy miben különbözik a három modell. Ezt itt teheted meg. Ja, és naponta 5 szerencsés vásárló visszakapja a teljes vételárat.

Az említett árakra egyébként természetesen rá kell számolni az ÁFÁ-t, de az ár-érték arány még így is nagyon jó, a kedvezménnyel pedig még inkább.

Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid