Most egész olcsó a Tronxy X3 3D nyomtató EU raktárról!

0

A Tronxy X3 3D nyomtató segítségével a legkülönfélébb elképzeléseinket önthetjük műanyagba. A termék rendkívül sokoldalú, képes megmunkálni számos különböző anyagot, a kiépítése strapabíró, az árcédulája pedig egyenesen baráti. A TomTop webáruházában most nagy kedvezménnyel kapható európai raktárból, így mindenképpen érdemes megismerkednie vele annak, aki hasonló eszköz beszerzését tervezi a közeljövőben.

A készülék segítségével egészen nagy méretű végtermékek készítésére is lehetőségünk lesz, mivel a Tronxy X3 képes akár 220 x 220 x 300 mm méretű kreálmányokat is életre hívni. A gépezet 1,75 mm-es szálakkal dolgozik, amelyek a legkülönfélébb anyagokból lehetnek, a masina PLA, ABS, HIPS, WOOD, PC és PVC típusú filamenttel is boldogul. Ennek megfelelően a készülék kiválóan alkalmas bármilyen 3D-s tárgyak létrehozására, ezzel együtt remekül felhasználható oktatási célokra is.

A gépezet egyik előnye, hogy csatlakoztatott számítógép nélkül is képes a munkáját végezni, a nyomtatónak saját kártyaolvasója is van, ahonnan bármilyen feladat elindítható. A Tronxy X3 3D nyomtató 20-150mm/s sebességgel dolgozik, ráadásul egészen halkan és diszkréten történik a különböző modulok elkészítése.

A készüléket a gyártó úgy tervezte, hogy az hosszútávon is használható legyen, a terméket kiváló anyaghasználat, illetve masszív kiépítés jellemzi. A Tronxy X3 ezen kívül még módfelett biztonságos is, használata nem csupán egyszerű, de teljesen kockázatmentes.

A termék most a TomTop webáruházában nagy kedvezménnyel rendelhető, így mindössze 129,99 dollárért vihető, ami kb. 37.000 Ft. A készüléket EU raktárból postázzák, így a kiszállítás gyors és vámmentes lesz. Mondanunk sem kell, a készlet limitált, és a nyomtatók java már gazdára talált, szóval nem érdemes sokáig hezitálni! További műszaki információk és egyéb tudnivalók ezen a linken találhatók!

Végül pedig itt egy kis segítség az összeszereléshez:

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid