Tuya okosotthon eszközök akcióban a Cafago oldalán

0

Egy okosotthon kiépítése manapság már nem kerül vagyonokba. A Cafago jóvoltából most három hasznos összetevővel gazdagíthatod a saját rendszeredet, az egyik egy intelligens és távolról vezérelhető radiátorszelep, a másik egy gateway, amelyen keresztül irányítani lehet az okosotthon részét képező különböző eszközöket és érzékelőket. Hasznos lehet a hőmérsékletet és páratartalmat egyaránt mérő szenzor is, amely Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik a többi készülékhez.

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség.

Tuya ZIGBEE 3.0 intelligens radiátorszelep

Ez egy intelligens szelep, amelynek segítségével állítható a radiátor hőfoka. Az apró okosotthon kiegészítő digitális LCD kijelzővel rendelkezik, működtetéséhez pedig mindössze két AA elem szükséges. Azt érdemes megjegyezni, hogy a Tuya ZigBee gateway – cikkünk másik terméke – szükséges a radiátort szabályozó komponens irányításához.

Az eszköz segítségével ütemezni tudjuk a radiátor beállításait, érzékeli a nyitott ablakot, ilyenkor elzárja a hőforrást, illetve folyamatosan kijelzi a helyiség hőmérsékletét Celsius fokban. Hasznos kütyü lehet olyan időkben, amikor spórolni kell a rezsin. A Tuya ZIGBEE3.0 intelligens radiátorszelep most mindössze 28,12 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 11 650 forintot jelent. Részletes ismertetés és megrendelés ezen a linken!

Tuya S09A hőmérséklet és páratartalom-mérő

Nem csupán a kiegyensúlyozott belső hőmérséklet, hanem a megfelelő páratartalom is szükséges ahhoz, hogy az ember komfortos életet éljen, éjszaka pihenni tudjon. Ha az okosotthon rendszerben bekapcsolunk egy ilyen érzékelőt, az képes lesz vezérelni a légkondicionálót vagy a páramentesítő gépet, feltéve, hogy azok okoseszköz lévén részei a hálózatnak.

A Tuya S09A Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikál a többi eszközzel, mérései pontosak, a hibahatár +- 1 Celsius fok, páratartalom esetén pedig legfeljebb +- 5 százalék. A Tuya S09A hőmérséklet és páratartalom-mérő most mindössze 16,65 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami nagyjából 6 900 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Tuya ZigBee 3.0 okosotthon gateway

A gateway lényegében az okosotthon részét képező eszközök vezérlőközpontja, amely jelen esetben a Zigbee protokollon keresztül kommunikál az összes többi intelligens kütyüvel. Természetesen nem csupán a Tuya termékeit, de más eszközöket is irányíthatunk a készülék segítségével. A biztonságos és egyszerű vezérléshez készült egy alkalmazás is, amelyet a telefonra fel tudunk telepíteni, így mindig 100 százalékos irányításunk lesz az otthoni rendszer felett.

A beállítás rendkívül egyszerű folyamat, rövid időn belül elvégezhető. Maga a gateway eszköz stílusos kialakítást és rendkívül kompakt méretet kapott, jól illeszkedhet bármilyen otthonba, háztartásba. A Tuya ZigBee 3.0 okosotthon gateway most mindössze 17,14 dolláros áron rendelhető, ami megközelítőleg 7 100 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid