EYU E9SM pehelykönnyű 200W-os elektromos roller akcióban

0

A Tomtop jóvoltából most kedvezményes áron rendelhető egy kis méretű elektromos roller, az EYU E9SM, ami 25 km/órás maximális sebességgel bír, és mindössze 8 kg-ot nyom. A webáruház a rollert európai raktárból szállítja, tehát nincsenek extra költségek, és a kézbesítésre sem kell hosszú heteket várni.

Az EYU E9SM elektromos roller 8 colos kerekeken gördül, váza alumínium ötvözetből készült, és a szokott módon összehajtható, ezáltal könnyen tárolható, szállítható. A biztonságos közlekedés érdekében a gyártó a járművet ellátta beépített világítással és sárvédőkkel. A roller belsejében lévő elektronika IP54 minősítésnek megfelelő, korlátozott védelemmel bír, vagyis egy-egy tócsa miatt nem kell aggódni, de azért szakadó esőben inkább ne használjuk a gépet.

A kormányon van egy apró kijelző, amelyről minden fontosabb adatot le tudunk olvasni, a képernyő megjeleníti az akkumulátor aktuális töltöttségét, a haladási sebességet, stb.

A roller belsejében 200 watt névleges teljesítményű elektromos motor található, ez biztosítja a bevezetőben már említett 25 km/órás maximális haladási sebességet. Az EYU E9SM vázának maximális teherbírása 100 kg.

Az elektromos roller belsejében található akkumulátornak köszönhetően az elérhető hatótáv nagyjából 12 km. A telep töltése megközelítőleg 5 órát vesz igénybe.

Az EYU E9SM elektromos roller most 169,99 dolláros áron (~70 500 Ft) rendelhető a Tomtop jóvoltából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid