Érkezik a Doogee első táblagépe, a T10

0

A Doogee elsősorban az okostelefonjai kapcsán lehet ismert, nem véletlenül, hiszen a kínai gyártó leginkább mobilokkal foglalkozik. Hamarosan azonban be fognak lépni a táblagépek világába is, mégpedig a T10 nevű készülékkel, ami Unisoc lapkakészlettel, egyszerű jellemzőkkel, viszont kedvező vételárral indul majd hódító útjára november elején.

A Doogee T10 egy 10,1 hüvelykes megjelenítővel lesz felszerelve, amelynek gyártása során IPS LCD panelt fognak alkalmazni. Ez 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik és 300 nites a maximális fényereje. A tablet külső borítása olyan alumíniumból készül, ami megüti a repülőgépgyártás szigorú követelményeit, maga a ház mindössze 7,5 mm-es, a készülék súlya pedig 430 gramm.

A Doogee T10 belsejében és Unisoc T606 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ebből már lehet tudni, hogy a tablet nem igazán a felsőkategóriában fog babérokra törni, ez egy egyszerű, belépőszintű masina, amely az alapvető hétköznapi igényeket hivatott kielégíteni.

Szerencsére az operatív memória 8 GB, a háttértár pedig 128 GB, ráadásul utóbbi bővíthető egy akár 1 TB kapacitású micro SD kártya révén is. Végső soron ez a bravúr a RAM-mal is megtehető, a készülék által futtatott szoftverrel ugyanis további 5 GB-ot adhatunk hozzá virtuális memória formájában a tárhely rovására.

A Doogee T10 LTE modemmel lett felszerelve, amely képes fogadni két hálózati kártyát is, de ha spórolni akarunk a mobilnettel, akkor használhatjuk a kétcsatornás WiFi-t is. A tablet dupla hangszóróval is fel lett szerelve, és ha a szükség úgy hozza, akkor fotózni is lehet a hátsó 13, valamint az előlapi 8 megapixeles kamerával.

A készülék belsejében 8300 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltését egy USB-C csatlakozón keresztül tudjuk megoldani, egy legfeljebb 18 wattos adapterrel. A Doogee T10 forgalmazása november 1-jén indul, a készülék ajánlott fogyasztói ára 100 dollár (~42 ezer Ft). A tablet mellé külön be lehet majd szerezni billentyűzetet és egy stylust is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid