Úgy látszik, véglegesítették a Galaxy S22 Ultra kameradizájnját

0

Azt eddig is sejtettük, hogy egy szokatlan hátlapi kamerakialakítással jön a következő Samsung zászlóshajó, de több lehetséges dizájnról szóltak a hírek. Most viszont úgy látszik, hogy megvan a végleges forma, egy P-alakú kitüremkedés lesz a Galaxy S22 Ultra hátoldalán.

Nemrég kiszivárgott egy fotó egy úgynevezett dummy készülékről, ami a Samsung Galaxy S22 Ultra dizájnját mutatja meg. A különféle tartozékgyártók már jóval a bemutató előtt meg szokták kapni a pontos kialakítást és méreteket, az alábbi kép is valami ilyesminek lehet az eredménye.

A forma meglehetősen szögletes, leginkább a Note mobilokat idézi, de erről már korábban is hallottunk, mint ahogy a P-alakú kameraszigetről is. Sőt, a fent látható kinézet teljesen egybevág a korábbi renderképekkel:

Friss tokgyártói képek szintén ilyen kialakítást mutatnak, íme egy példa:

A Galaxy S22 Ultra egyik nagy újítása az lehet az elődjéhez képest, hogy immáron az S Pennek lesz egy kialakított helye a házon belül, így nem kell majd egy speciális tok a tároláshoz. Jó hír, hogy a méretek hasonlóak maradnak, és az akkumulátor mérete sem csökken, ugyanúgy 5000 mAh-s lesz, a telefon képaránya viszont változik, kevésbé lesz hosszúkás, megkapja a korábbi Note modellek formáját.

A legfrissebb hírek szerint a Galaxy S22 mobilok a vártnál később, január helyett csak február végén vagy március elején debütálnak.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid