Úgy néz ki, a Samsung Galaxy S21 mobilok túlszárnyalják eladásban a tavalyi S20 szériát

0

Tavaly a Galaxy S20 széria nem lett annyira sikeres, mint várták, ebben mondjuk valószínűleg a járvány is közrejátszott. Most megérkeztek az első előzetes adatok az új S21 mobilok fogyásáról, és úgy néz ki, hogy van oka örömre a Samsungnak.

A hírek szerint a gyártó hazájában, Dél-Koreában jobban teljesítettek az S21 modellek az előrendelésekben, mint az előző generáció. A három új készülékből összességében 15-20%-kal fogyott több, mint tavaly ilyenkor az S20 mobilokból, ami számottevő javulás. Persze ez csak egyetlen ország, de könnyen lehet, hogy más piacokon is hasonló a tendencia.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Kis érdekesség, hogy a jelentések szerint idén sokkal nagyobb arányban választottak a vásárlók független készülékeket az előrendelések során. Míg tavaly mindössze 10% volt ez az arány Dél-Korában, addig idén már 30%. Még mindig többségben vannak tehát a szolgáltatótól rendelt telefonok, de az arányuk jelentősen csökkent.

Counterpoint Research kutatóintézet becslései szerint a Galaxy S21 széria később is jobban fog teljesíteni, mint az S20 sorozat, a két évvel ezelőtti Galaxy S10 mobilok népszerűségét viszont nem fogja elérni.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid