Új Age of Empires játék jön androidra!

0

A Microsoft bejelentése szerint az új Age of Empires: World Domination idén nyáron jelenik meg Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra.

A grafika egyszerűnek, de szépnek ígérkezik. Szerencsére nem bajlódtak a bonyolult 3D-s megjelenéssel, hanem egy rajzolt 2D-s világot kapunk, ami első ránézésre nagyon szimpatikusnak tűnik. A műfaj megegyezik az eredeti Age of Empires játékokéval, azaz egy RTS-t kapunk. Az előzetes videó alapján annyi elmondható, hogy a harcrendszer mindenképpen megújul a PC-s verzióhoz képest, de maga a játék jellege nem sokat változik.

https://www.youtube.com/watch?v=j2PEXEO2ga0

Négy nép kapott szerepet a játékban, ezek a kelták, a frankok, a vikingek és a hunok. Bármelyikkel lehetünk majd, és ez meghatározza, hogy milyen csapatokat képezhetünk ki, illetve milyen épületeink lehetnek. Elsőre elég izgalmasnak tűnik az Age of Empires: World Domination, ami valószínűleg freemium rendszerű lesz, tehát csak a játék közbeni extrák kerülnek majd pénzbe.

aoewd-2

aoewd-1

A játék hivatalos oldalán előregisztrációra is lehetőség van, és így értesülhettek a legfrissebb hírekről. de az is elég ha minket követek, mivel azonnal beszámolunk róla, ha megjelenik.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid