Új Assassin’s Creed játék érkezik mobilra

0

A Ubisoft két hónappal ezelőtt kezdett el zártkörűen bétatesztelni egy új, mobilos Assassin’s Creed játékot, amelyről most friss információkat osztott meg a kiadó. Egyrészt leleplezték a játék végleges címét, másfelől publikálták az első trailert.

Korábban a játék az Assassin’s Creed Codename Jade névre hallgatott a bétatesztelés ideje alatt, most viszont a Ubisoft és a Level Infinite leleplezte, hogy a mobilos játék Assassin’s Creed Jade-ként igyekszik majd belopni magát a franchise rajongóinak szívébe.

A címet fejlesztő Level Infinite egy új trailert is közzétett, ami betekintést biztosít a játékmenetbe. Akik ismerik a sorozatot, cseppet sem fognak meglepődni a lopakodós, akrobatikus, és természetesen orgyilkos elemeken. A jól megszokott arzenál mellett használhatunk íjakat és szálfegyvereket is az ellenfelek ellen, a settenkedés mellett lesz lehetőségünk közelharcra is. A Jade egyébként a történelmi Kínában játszódik, ahol külhoni hódítók mellett a korrupció ellen fogunk küzdeni.

Az Assassin’s Creed Jade az úgynevezett játék mint szolgáltatás modellt fogja követni, vagyis az ígéret szerint rendszeresen érkeznek majd hozzá frissítések, küldetések, újabb területek, amelyeket fel lehet fedezni. A Ubisoft szerint a fejlesztők célja az, hogy a korábbi címekhez képest jól elkülöníthető, folyamatosan fejlődő, egyedi és élvezetes tartalmakat biztosítsanak a játékosok számára.

Kíváncsian várjuk, hogy mindebből mi és miképpen valósul meg, a nap végén úgyis az számít, hogy az új játék mennyire agresszíven turkál majd a pénztárcánkban, avagy sem. A kiadó azt is megemlítette, hogy a második zárt béta hamarosan kezdetét veszi, így aki érdeklődik az Assassin’s Creed Jade iránt, most regisztrálhat a hivatalos weboldalon keresztül. Természetesen a regisztráció még nem feltétlenül jelenti azt, hogy be is kerülsz a bétatesztelők közé.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid