Új, eddig nem látott dizájnt kaphat a Google Pixel 5 kamerája

0

Bár még kicsit korai a Google Pixel 5-ről beszélni, hiszen az új széria debütálása csak ősszel várható, az Android 11 megjelenése utána, de már most érkezett egy korai renderkép, ami elég érdekes kamerás elrendezést mutat.

Az alábbi képen állítólag a nagyobb változat, vagyis a Pixel 5 XL hátlapja látható, és a dizájn nem éppen mindennapi. A kamerasziget U-alakú lett, a szenzorokat pedig úgy rendezték el, hogy az egész egy csodálkozó arcra emlékeztet.

A kamerák száma mellett sem érdemes elmenni szó nélkül, ezúttal ugyanis végre megkapjuk a három érzékelőt. Ha emlékeztek, az előd, vagyis a Pixel 4 XL csak két kamerával ékezett (normál+telefotó), és a Google ezt azzal magyarázta, hogy szerintük nem olyan fontos az embereknek az ultraszéles látószög. Ezen sokan felháborodtak akkor, és úgy néz ki, hogy végre a keresőóriás is belátta, hogy bizony szükség van arra a harmadik kamerára.

A renderképet egyébként egy YouTube-videós tette közzé, aki azt is elárulta, hogy ez egyelőre csak egy prototípus, amelyből több is létezik, tehát nem biztos, hogy végül ez a verzió kerül majd tömeggyártásra. Mindenesetre egy ilyen szokatlan dizájnnal biztosan nagy hírverést kapna a telefon, és talán mémek is készülnének róla, ami valószínűleg nem tenne rosszat az eladásoknak.

Neked tetszene egy ilyen Google Pixel 5 XL?

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid