Új, erősebb Nexus 6P modell tűnt fel

0

Állítólag a HTC készíti az idei Google referenciamobilokat. A remek hírt pedig fokozza az, hogy az egyik ilyen készülék, a frissített Nexus 6P feltűnt egy szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában, így többek között azt is tudjuk már róla, hogy Qualcomm Snapdragon 820 chipset kerül a belsejébe. 

Az értesülések forrása a Geekbench nevű benchmark program, illetve annak online megtekinthető adatbázisa. A név egyezik a tavaly bemutatott, Huawei által legyártott modellével, azonban hardveres oldalon jócskán akad eltérés.

Az első a lapka, a másik pedig a 3 GB-ról 4 GB-ra terebélyesedett memóriakapacitás, ami minden bizonnyal jól jön az Android N futtatásához. Igen, a készülőfélben lévő vadonatúj zöld robotos OS futott a telefonon, amikor a tesztet lefuttatták.

nexus 6p snapdragon 820

Nagyon úgy fest, hogy a keresőóriás megmarad a tavalyi elnevezésnél, de a hardvert nem felejtették el naprakésszé varázsolni. Ha a GSMArena értesülései pontosak, akkor mindezt a HTC gyártósorai valósítják majd meg. Ugyanakkor az is megtörténhet, hogy a Huawei a Google-lel karöltve egy kicsit felturbózza a tavalyi modellt chipset, valamint RAM tekintetében, és ez esetben akár a következő havi I/O fejlesztői konferencián be is mutathatják az újdonságot.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid