Új funkció a Facebook Messengeren

3

A Faceboog Messengert folyamatosan fejlesztik, így nem meglepő, hogy újabb apróságok kerülnek bele. Megmutatjuk milyen új funkciókat építettek be a közkedvelt közösségi oldal csevegőjébe.

Nem forradalmi újítás, de biztosan van, aki használni fogja majd, így nyomatékosítva mondandóját. Innentől ha a böngészőn keresztül küldünk üzenetet, akkor a Word-ből már jól ismert alap formázásokat is tudjuk alkalmazni. Ehhez nincs más teendő, mint a szöveg elé, illetve utána is egy-egy karaktert tenni. A *-ok közé írt szöveg vastagon fog megjelenni, még az _ közé írt szavak dőlt betűvel lesznek írva. Berakták az áthúzást is, melyet a ~ (tilde) írásjellel csalhatunk elő. (alt gr + 1)

  • *kövér betű* = kövér betű
  • _dőlt betű_ = dőlt betű
  • ~áthúzott betű~ = áthúzott betű

Természetesen ezek egymással variálhatóak is, tehát ha dőlt és félkövér betűket szeretnénk, akkor csak egymás mögé kell írnunk az írásjeleket.

  • -*kövér dölt betű*- = kövér dőlt betű

Ahogy azt említettük, egyelőre csak böngészőből írt szövegre tudjuk alkalmazni ezeket a formázásokat, és nincs még hír arról, hogy esetleg mobilra is elérhetővé teszik az új funkciókat.

Forrás: 24.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid