Új hardverrel és barátságos árral jön Európába a Redmi Note 11

0

Minden jel arra utal, hogy a Xiaomi gőzerővel készíti elő a Redmi Note 11 nemzetközi megjelenését. A középkategóriás készülék nálunk Európában is meg fog jelenni, és most a MySmartPrice jóvoltából az is kiderült, hogy itt egy másik, fejlettebb processzorral forgalmazzák majd a mobilt, aminek az ára sem titok többé.

Kezdjük talán az árazással, aztán pedig folytassuk azzal, hogy mégis mit kapunk ezekért az összegekért! A Redmi Note 11 4/64 GB-os kiszerelése 250 eurót fog kóstálni, de lesz 4/128 GB-os variáns is 290 euróért. Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a készülékből, akkor valószínűleg a 6/128 GB-os kiadás mellett döntesz, amit 330 euróért fognak kínálni az öreg kontinensen. Az okostelefon kapható lesz hagyomáyos kék, szürke és egy színátmenetes kék árnyalatban egyaránt.

Redmi Note 11 kínai verzió

Ha valaki esetleg nem tudná, a Xiaomi az okostelefont MediaTek Helio G88 lapkakészlettel kínálja a hazájában, amely egyébiránt egy 12 nanométeres gyártási eljárással készülő konstrukció. A legújabb értesülések szerint az európai verzióban egy jóval fejlettebb, 6 nanométeres processzor húzza majd az igát, nevesítve a Snapdragon 680. Minden további jellemző ugyanaz marad, tehát ugyanúgy 6,5 colos, 1080p+ felbontású, 90 Hz-es IPS LCD képernyőre, LTE modemre, tripla kamerás képrögzítő egységre, 50 megapixeles fő szenzorra, 5000 mAh-s akkumulátorra és 18 wattos gyorstöltésre, valamint 9 wattos fordított töltésre lehet számítani.

Hogy egészen pontosan mikor kezdődik az európai forgalmazás, azt egyelőre még nem tudni.

Forrás: MySmartPrice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid