Új Huawei P20 változat jelent meg hazánkban

0

A Huawei telefonok példátlan népszerűségnek örvendenek az egész világon, így nem meglepő módon hazánkban is. A P20 széria tagjai már lassan három hónapja kaphatóak Magyarországon, az alap modell pedig most egy újabb változatban vált elérhetővé az itthoni vásárlók számára.

A P20 szériát nálunk három készülék reprezentálja, ezek a P20, a P20 Pro és a P20 Lite. Mi most az első készülékről fogunk pár szót ejteni, illetve annak új változatáról, mely kisebb tárhelyet és egy új színárnyalatot hoz a vásárlók számára. Ugye alapesetben három színben vásárolható meg a Huawei P20: fekete, kék és rózsaszín, a beépített háttértár kapacitása pedig minden esetben 128 GB.

A most megjelent változat belső tárolója csupán 64 GB, viszont ennek megfelelően az ár is mérsékeltebb, ezen felül pedig egy sepciális kétszínű kivitelben, az úgynevezett “twilight” (alkonyat) színben is megvásárolható, ami a P20 Pro esetében már nagy sikert aratott. A 128 GB belső tárhellyel ellátott Huawei P20 hivatalos itthoni ára 209 990 Ft, ehhez képest az újdonság mindössze 184 999 Ft-os áron már haza is vihető.

Igazából egy ekkora háttértár tökéletesen elegendő a mindennapokra, érdemes azonban észben tartani, hogy utólagos bővítésre ezeknél a készülékeknél nincsen mód. Az újdonság első körben az Extreme Digital áruházában tűnt fel kék, valamint “Twilight” árnyalatban, de vélhetően más forgalmazók kínálatában is meg fog jelenni hamarosan.

Forrás: ExtremeDigital, HuaweiBlog

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid