Új logót kapott a Harmony OS

0

A Huawei nemrég mutatta be saját rendszerének, a Harmony OS-nek a 2.0-s verzióját, ami rengetegféle készüléken futhat majd, és az eseményen egy új logót is felfedtek.

A HDC 2020 fejlesztői konferencián leplezték le az alábbi logót, ami nagy valószínűséggel a Harmony OS-t futtató készülékeken lesz látható.

A kép alapján 8 fő eszköztípus van, amiken futhat majd a Harmony OS: okostelefonok, táblagépek, okosórák, okostévék, hangszórók, laptopok, fülhallgatók és VR szemüvegek. Ezeken kívül persze további készülékeken is találkozhatunk majd a Huawei rendszerével, mint például a routerek, az okos izzók, a különféle konyhai és háztartási gépek, stb.

A Harmony OS 2.0 béta verzióját már elérhetővé tette a Huawei a partnerei számára, és akár még idén megjelenhetnek az első ezt futtató termékek. Az okostelefonos kiadásra viszont még várni kell egy kicsit, ezt decemberben leplezik majd le, és csak jövőre találkozhatunk majd Harmony OS-es mobilokkal, amelyek már teljes mértékben Android nélkül működnek.

Via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid