Új négymagos phablet jön: WayteQ TALK 5H

0

A WayteQ eddig nem igazán jeleskedett az okostelefonok terén, de most egy komoly phablettel száll majd be a piacra. A WayteQ TALK 5H egy 5.5 colos kijelzőt kap, ami HD felbontású, azaz 1280×720 képpontot vonultat fel. A telefon lelkét a MediaTek MT6589 chipset adja majd, ami a kínai mobiloknál már igen elterjedtnek mondható, de hazánkban még sajnos kevés telefon kapható ezzel a hardverrel, pedig igen jó ár-érték aránnyal bír. A chipset négy darab 1,2GHz-es Cortex-A7-es processzormaggal rendelkezik, és a PowerVR SGX544MP GPU felel a grafikai feladatokért.

WayteQ TALK 5H mobil

A hardverből egyébként már létezik egy erősebb, MT6589T jelű változat is, 1,5GHz-es magokkal, de mivel a készülék még nem full HD-s kijelzővel bír, ezért az alap változat is gyors működést biztosíthat. A RAM mennyisége 1GB, a háttértár pedig mindössze 4GB-os. Mindkettő kevés, főleg a ROM lehetne legalább 8GB-os, de reméljük, hogy a telefon alacsony ára majd kárpótol minket valamennyire.

WayteQ TALK 5H kamera

A WayteQ TALK 5H dual sim foglalattal jön, hasonlóan a legtöbb kínában gyártott társához. A kamerája 8MPx-es lesz, ami vakuval és fullHD videófelvétellel is kiegészül. Az Android 4.2-vel szerelt készülék akkumulátora pedig 2500maH-s, ami akár 2-3 napot is kibírhat átlagos használattal.

Összességében egy jó mobilnak ígérkezik a WayteQ TALK 5H, de csak abban az esetben, ha az ára 50 ezer Ft alatt marad.

WayteQ TALK 5H kijelzo

WayteQ TALK 5H hatlap

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid