Új Nexus készülékek és Android L – akár már holnap!

1

Szinte minden jel arra utal, hogy már holnap, azaz október 15-én leleplezi a Google a várva várt újdonságait. Ezek közül a legtöbben talán az Android L végleges verzióját várják, de azért az új Nexus készülékekről sem szabad elfelejtkezni.

A Forbes cikke szerint holnap megismerhetjük a Nexus 9 táblagépet, valamint a Motorola által gyártott Nexus mobilt is, és ezek lesznek az első Android L-t futtató készülékek. Az is kiderül, hogy eredetileg egy nagyobb sajtóeseményt szeretett volna a Google, de még folyik az új Android verzió finomítása, ezért csak egy blogbejegyzés keretében leplezik majd le az újdonságokat.

nexus-9-leak

HTC Nexus 9

Az események előtt a Google három új animációs videót is közzétett, amikben fel is bukkannak az új készülékek, bár néhol kicsit elrejtve. Ezeket itt láthatjátok:

Ezeken kívül nemrég egy kiszivárgott sajtófotót is kaptunk az új 5.9 colos Nexus mobilról:

Nexus 6/X forrás: @evleaks

Nexus 6/X forrás: @evleaks

A Nexus 9 tablet előrendelése október 17-én indul majd, és november 3-án jelenik meg a boltok polcain, valószínűleg 399 dolláros áron. A mobilról még nem tudunk ilyen pontosat mondani, de valószínűleg hasonló lesz a menetrend.

Egyébként az Apple október 16-án tartja a saját bemutatóját, amin többek között az új iPad-eket is megismerhetjük majd. A Google pedig így pont egy nappal előzheti meg őket.

Forbes

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid