Új részletek a Galaxy Note 4-ről!

0

Korábban már fény derült néhány hardveres részletre a Samsung Galaxy Note 4-gyel kapcsolatban, most pedig a szoftveres extrákról kaptunk egy kisebb listát.

Az első ilyen újítás az “Aqua Capture” nevet viseli, és hasonló lehet a Galaxy S4 Active “Aqua Mode” funkciójához. Ezzel víz alatti képeket készíthetünk majd. A legtöbben valószínűleg nem fogják használni, de azért biztos lesz aki örül majd neki, ráadásul így megerősítést nyert a készülék vízállósága is. Akár IP68-as besorolást is kaphat a Note4, ami 30 percnél hosszabb víz alatti használatot tesz lehetővé, ráadásul magas fokú porállóságot is jelent.

galaxy-note-4-2014

Másik érdekes funkció a “Swipe to launch Motion Launcher”, ami hasonló lehet a HTC One M8-ban lévő Motion Launcher-hez, azaz a kikapcsolt képernyőn végzett különböző ujjmozdulatokkal más-más alkalmazást érhetünk el (pl. kamera), vagy csak simán is feloldhatjuk a készüléket.

A harmadik újítás a “Smart Fingerprint” nevet kapja, ami az ujjlenyomat-olvasó lehetőségeit bővíti ki. Ez valószínűleg annyit jelent majd, hogy beállíthatjuk, hogy mi történjen ha elhúzzuk az ujjunkat a szenzoron. És akkor kapunk még “Multi Network for Booster” képességet, ami a maximális letöltési sebességet dobja majd meg azzal, hogy egyszerre használható lesz a Wifi és a mobil adatkapcsolat is, és így összeadódik a sávszélesség, hasonlóan a Galaxy S5 Download Booster-éhez.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid