Nagyon olcsó 8 magos Lenovo phablet jön!

0

Jön az új Lenovo Golden Warrior S8, ami mint a neve is mutatja, arany színben pompázik majd. A kijelzője nagy, a processzora 8 magos, az ára pedig olcsó lesz.

A Lenovo S8 egy 5.3 colos 720p-s megjelenítővel jön, amit Gorilla Glass borítás véd majd a külső behatásoktól. A processzor szerepét a 8 magos 1.4GHz-es MT6592M tölti be, ami azért elmarad teljesítményben a jelenlegi csúcshardverektől, de mégis elég erősnek mondható.

lenovo-gw-s8

A kamerák 13 és 5 megapixelesek, ami nem hangzik rosszul, a 2000mAh-s akkumulátor viszont nagyon kevésnek tűnik. A KitKat-re még várni kell, mivel először Android 4.2-vel kezdik majd árulni a készüléket.

A Lenovo Golden Warrior S8 kétféle verzióban lesz kapható. Az olcsóbb 1GB RAM-mal és 8GB-os tárhellyel rendelkezik, az ára pedig mindössze 28 ezer Ft körül lesz átszámolva. A drágább verzió 36 ezer Ft-nak megfelelő jüanba kerül majd, és ezért cserébe dupla annyi RAM-ot és ROM-ot kapunk. A megjelenés sajnos csak Kínában várható egyelőre, ahol a Xiaomi Redmi Note ellen indul harcba.

Gizchina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid