Új Samsung csúcskészülék jön február végén, de nem a Galaxy S8

0

A Samsung kiküldte a meghívókat egy február végi sajtóeseményre, ahol több újdonságot is bemutathatnak majd. Nézzük mire számíthatunk!

A dél-koreai gyártó bemutatója február 26-án lesz Barcelonában, az MWC kiállítás keretein belül. Ekkor azonban még nem fedik fel a sokak által várt Galaxy S8-at, a legfrissebb hírek szerint csak egy rövid előzetes videót mutatnak majd a mobilról. Persze így sem maradunk csúcskészülék nélkül, a meghívón egész jól látszik, hogy miről is van szó:

Szinte biztosra vehető, hogy ekkor került majd bemutatásra a Galaxy Tab S3, ami igen csak időszerű, hiszen az előző generáció már másfél éves. Az új csúcstablet kétféle méretben jöhet (8 és 9.7 col), és állítólag még az 5.6 mm vékony Tab S2-nél is karcsúbb lesz. A meghajtásról a Snapdragon 820 gondoskodhat 4 GB RAM-mal, a rendszer pedig Android 7.0 lesz, azaz nagyon korrekt masinákra számíthatunk. Ráadásul a Galaxy S8-cal ellentétben ezeken lesz Home gomb.

Bemutatásra kerülhet továbbá a Galaxy J széria 2017-es kiadása, ami az alsóbb árkategóriában arathat majd sikert.

Egyébként lesz élő videós közvetítés az eseményről, ezt mindenképpen meg fogjuk mutatni nektek, amint elérhető lesz a linkje, utána pedig írásban is összefoglaljuk majd a történteket.

forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid