Új Star Wars játék jön Androidra a FarmVille fejlesztőitől

0

Mivel már 1000 éve nem írtunk Android játékról, talán időszerű lesz beszámolni arról, hogy egy vadonatúj Star Wars játék került fel a horizontra, mégpedig a Zynga jóvoltából, amely többek között olyan címek fejlesztéséért is felelős, mint az elképesztő népszerűségnek örvendő FarmVille, vagy a Words with Friends 2. Lássuk, mit lehet tudni a Star Wars: Hunters nevű újdonságról, ami még az idén megérkezik telefonokra és Nintendo Switchre.

A Zynga nem számít kezdőnek, amikor nagy franchise-okra épülő telefonos játékok fejlesztéséről van szó, a kínálatukban akad Harry Potter játék is, de a kiadót nyilván a FarmVille vitte sikerre. A stúdió a minap jelentette be hivatalosan, hogy új Csillagok Háborúja játékon dolgoznak, amely valamikor 2021 folyamán debütál, és elérhető lesz Android mellett iOS operációs rendszerre is, sőt, a Nintendo hibrid konzolján, a Switchen is futni fog.

A Star Wars: Hunters néven futó játék olyan, mintha a Fortnite mechanikáját ültették volna át a George Lucas által megálmodott űr-opera univerzumába. Ha nem ismered az Epic Games legnépszerűbb fejlesztését, akkor az új Csillagok Háborúja játékot úgy lehetne leírni, mint egy kompetitív többjátékos címet, amelyben számos új és jellegzetes, a Star Wars világhoz köthető karakterrel fogunk találkozni, és ezek bőrébe bújva lehet majd egymás ellen megküzdeni a virtuális helyszíneken. Íme a trailer!

Azok kedvéért, akik érdeklődnek a játék mögött húzódó történet iránt, eláruljuk, hogy a Star Wars: Hunters a Birodalom bukását követő időkben játszódik. A játékosok szinte mindenféle karakter bőrébe belebújhatnak majd, lehetnek fejvadászok, a Lázadók hősei, de birodalmi rohamosztagosok is, frakció és hovatartozás szempontjából nem lesznek megkötések. Az egymás elleni megmérkőzésekre természetesen a Csillagok Háborúja ikonikus helyszínein kerül majd sor.

A csapatalapú kompetitív multiplayer játéknak egyelőre még nincs konkrét megjelenési dátuma, de a Zynga és a Lucasfilm Games jóvoltából már tudjuk, hogy a Star Wars: Hunters-t ingyenesen lehet majd letölteni a Google Play Áruházból és az App Store-ből, mihelyt elérhető lesz.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid