Új színt kaphat az LG G6

0

Az LG adott egy új színváltozatot a V30-nak, ami már kapható is a vállalat otthonában. A vadonatúj színárnyalatot azonban nem csak ez a készülék fogja megkapni, hanem az LG G6 is. Az új szín a Raspberry Rose nevet viseli, vagyis “málna rózsa”, innen már nem nehéz kitalálni, hogy a vállalat Valentin napra szánja ezt a kiszerelést.

A Raspberry Rose variáns immáron a hatodik elérhető szín lehet, amiben megvásárolhatjuk az LG G6-ot. A vállalat utalásai alapján több, mint valószínű a rózsaszín mobil érkezése. A G6-ból amúgy jelenleg létezik Mystic White, Astro Black, Ice Platinum, Terra Gold és Marine Blue változat is. A hangzatos nevek magyarra fordítva egyébként fehér, fekete, platina, arany, valamint kék színeket takarnak. Természetesen az említett új szín először az LG hazájában válik majd kaphatóvá, ám minden bizonnyal elérhetővé teszik Európában és az ázsiai piacokon is.

Az LG V30 Raspberry Rose kiadása

Az LG G6 tavaly februárban vált hivatalossá, és összességében egy nagyon kellemesen felszerelt készülékről van szó, még akkor is, ha nem az előző év processzor nagyágyúja van a burkolat alatt.

A G6 tulajdonosoknak egyébként kicsit többet kell várni az Android Oreo rendszerre a szokásosnál, ha esetleg érdekelnének a részletek, kattints ide bátran!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid