Tomtop akciós válogatás: tablet, drón, elektromos borotva és kerékpár

0

A TomTop csapata sosem lankad, mindig van valami ütős akció a tarsolyukban, csupa olyan holmival, amire azért általában szüksége is lehet az átlag vásárlónak. Legújabb kedvezményes pakkjukban 10 colos táblagép, 4K felbontásban rögzítő drón, egy villanyborotva, valamint egy menő elektromos kerékpár szerepel, hasznos holmi mindegyik, ha netán tervezel ilyesmiket vásárolni a közeljövőben, érdemes átolvasni ezt a rövid írást.

Alldocube iPlay 10 Pro tablet

Az Alldocube iPlay 10 Pro az iskolapéldája annak, hogyan kell kinéznie egy olcsó, ám jól felszerelt táblagépnek. Ezt persze nem csak a külalakra értjük, ami egyébként abszolút modern és csinos, hanem a burkolat rejtekében lévő vasra is. A készülék megjelenítője 10 hüvelykes, felbontása Full HD, ráadásul egy IPS LCD kijelzőről van szó, így számítani lehet a telt színekre és a remek betekintési szögekre.

A tablet belsejében szolgálatot teljesítő hardver nem a legerősebb a piacon, de arra alkalmas lesz, hogy az egyszerűbb hétköznapi feladatokat végrehajtsa, filmezni, böngészni, esetleg kevésbé erőforrásigényes játékokkal játszani tökéletesen megfelel. Ami a szoftveres oldalt illeti, naprakész ökoszisztémát kapunk kézhez az Android 9 Pie képében. Az Alldocube iPlay 10 Pro most mindössze 110 dolláros áron rendelhető a TomTop webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nettó 33 500 forintnak felel meg nagyjából (esetleges vámolás előfordulhat). Az akció természetesen a készlet erejéig érvényes. További műszaki jellemzők és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

GOOLRC SG907 drón

A második készülék, melyet bemutatunk, nem egyéb, mint egy drón, méghozzá olyan kamerával, ami képes 4K felbontásban rögzíteni a mozgóképet, ráadásul a szerkezet saját GPS navigációval rendelkezik, ami új távlatokat nyithat meg a felhasználó számára. A GOOLRC SG907 egyetlen feltöltéssel akár 18 percet is képes a levegőben maradni, a maximális hatótáv, amelyről a készülék irányítható marad, 500 méter, a beépített WiFi modul pedig 300 méterig képes közvetíteni a drón által felvett képanyagot. A szerkezet természetesen rendelkezik a már megszokott funkciókkal, melyek között megtalálható a “Kövess engem” üzemmód, illetve számos egyéb lehetőség. Ha valaki netán éppen most szeretne belekóstolni ebbe a drón műfajba, kiváló választás lehet számára ez a készülék, hiszen az ára egyáltalán nem rombolja le a családi költségvetést, viszont funkciók tekintetében abszolút komolyan vehető már ez a szerkezet is. A drón most mindössze 79,99 dollárba kerül, ami átszámolva nettó 24 500 forint, az akció a készlet erejéig tart. További műszaki jellemzők és a megrendelés részletei erre a linkre kattintva!

Xiaomi elektromos borotva

Xiaomi Youpin Enchen Black Stone villanyborotva elsősorban a férfiak számára lehet érdekes – bár a hölgyeknek sem tiltja semmi, hogy ajándékba megvegyék a párjuknak. Az eszköz többféle sebességgel üzemeltethető, viszont érzékeli az akkumulátor töltöttséget, és ahhoz igazítja a tempót, így elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések. A beépített 600 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően kiváló társunk lehet a gépezet utazások és más hasonló alkalmak idején, mindössze 90 perc töltés után, 60 perces üzemidő lesz a jutalmunk. A készülék kialakítása ergonomikus, használata kényelmes, remek fogása van, így azok is hamar meg fogják szokni, akik egyébként nem hívei az efféle holmiknak. A Xiaomi által gyártott villanyborotva most mindössze 4000 forintnak megfelelő összegért cserébe a miénk lehet, ennyi pénzért igen ritkán kapni igényes villanyborotvát. További részletek és megrendelés ezen a linken!

FIIDO D1 elektromos bicaj

Befizetnél egy elektromos bicajra? Ha igen, akkor sasold meg a FIIDO D1-et, ami egyike a jobb ajánlatoknak a piacon. 250W-os motor, 25km/h-s végsebesség és akár 40 km hatótáv jellemzi a szerkezetet, ami most EU raktárról rendelhető, így gyorsan, vámolás nélkül kiszállítják. Erre a linkre kattintva ismerkedhetsz meg vele közelebből!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid