Xiaomi Ninebot Kickscooter MAX G30 elektromos roller akár 65 km hatótávval!

0

Arról cikkek tucatjait lehetne írni, hogy miért és mennyire csökken a tömegközlekedés színvonala bizonyos helyeken, melyek között sajnos nem kivétel a főváros sem. Nem tisztünk ítélkezni, viszont alternatívát azt tudunk írni, mégpedig az elektromos járműveket, a segítségükkel elkerülhető a zsúfolt és zajos buszok, villamosok világa. A Ninebot Kickscooter MAX G30 egyike a legjobb ajánlatoknak, hiszen nem csupán nagyvároson belüli cirkálásra, hanem akár a szomszéd településre átjárni is ajánlhatjuk, mivel a hatótávja 65 km-t is elérheti.

Az alábbiakban bemutatásra kerülő készülék többek között azért is szerethető, mert képes megbirkózni az akár 20 fokos emelkedőkkel, és nem kell félretenni akkor sem, amikor esőre áll az idő, mert a burkolata mérsékelten vízálló az IPX5 minősítésnek megfelelően. Ráadásul a 350W-os motornak köszönhetően nem lehetetlen vele a 30 km/órás száguldás sem, ami már elég komoly sebesség egy ilyen jármű esetében.

A masina teherbírása a gyári adatok szerint 100 kg, de persze valószínűleg ha kicsit több vagy, akkor sem fog összeszakadni alattad, és az átlagosnál erősebb motor is jó szolgálatot fog tenni. Egyébiránt a készülék négyféle üzemmódban használható, van három sebességfokozat, illetve “gyalogos mód”, amikor hagyományos rollerként funkcionál. Ahogyan a bevezetőben is írtuk, a Xiaomi Ninebot Kickscooter MAX G30 képes akár 65 km megtételére is, köszönhetően a méretes, 15,3 Ah-s aksinak, aminek a teljes feltöltéséhez mindössze 6 óra szükséges.

Fogod magad, elmész munkába, összehajtod a szerkezetet, és egy félreeső helyen, amíg te keményen lapátolod a GDP-t, a roller is új életre kel. Mostanában már hamar lemegy a nap, de emiatt sem kell aggódni, mert a masina saját világítással rendelkezik, szóval a közlekedés biztonsága rajtad már biztosan nem fog múlni, legalábbis ilyen téren tuti nem.

Ha már biztonság, a szerkezet működése teljesen veszélytelen, a gyártó számos beépített biztosítékkal látta el a Xiaomi Ninebot Kickscooter MAX G30-at, ezek között szerepel a rövidzárlattól, a túltöltéstől, a melegedéstől és az alacsony feszültségtől való védelem. A készülék nem éppen olcsó, ez tagadhatatlan, viszont mindenképpen egy hosszútávú befektetés, és akadnak olyan helyzetek, életmódok, környezetek, ahol egy ilyen elektromos roller beszerzése jelentheti a legjobb megoldást a mindennapos ingázásra, és úgy általában véve a közlekedésre.

Hasznos extra, hogy beépítettek a rollerbe egy visszatöltési rendszert, így fékezéskor, lassításkor töltődik az aksi, vagyis nem megy kárba az energia.

A Ninebot MAX G30 most 779,99 dolláros áron rendelhető, ám az X38BBBADDAD8D001 kuponkóddal egész jelentős, 81 dolláros kedvezményt adnak rá. Így a vámmentes Priority Line szállítással olyan 220 ezer Ft lesz a végösszeg. Ez nem kevés, de egy brutálisan prémium, nagy tudású, erős masináról van szó, ami szinte lemeríthetetlen a napi használat során. További műszaki részletek és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid