Újabb gyönyörű képeken a OnePlus 7

0

A hónap elején már napvilágra került néhány render, amelyeken a OnePlus 7 volt látható. A minap pedig ismét érkezett egy csapat gyönyörű, számítógéppel készített kép, ami több különböző színben mutatja be a sokak által várt készüléket.

Az alábbiakban megtekinthető rendereket egy Wagar Khan nevű YouTube videós tette közzé, és összesen négyféle színben láthatjuk a kínaiak okostelefonját. Ezek közül három színátmenetes, ami fölöttébb népszerűnek mondható a felhasználók között. Ami a formatervet illeti, ezek az új, szerkesztett képek teljesen ugyanazt a koncepciót viszik tovább, mint a korábbi OnLeaks által készített renderek, tehát ugyanazokon a szóbeszédeken, értesüléseken, és kiszivárgott információkon alapulnak.

Alig két héttel ezelőtt a OnePlus 7 feltűnt egy kiskereskedő webes felületén, ahol számos specifikáció is részletezésre került. Ezek között a jellemzők között olyanok szerepelnek, mint a burkolat alá kerülő Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet, az akár 12 GB-ig megnövelt RAM, illetve a 6,5 hüvelykes AMOLED megjelenítő.

Videó is van a dizájnról:

Az adatlapon tripla kamerás képrögzítő egységet is említenek, 48, 20, valamint 16 megapixeles érzékelőkkel. A 16 megapixeles előlapi kamera pedig holmi szenzorsziget helyett egy motorikusan felugró, periszkópszerű konstrukció része lesz. A belső tárhely kapacitása akár 256 GB is lehet, míg az akkumulátor teljesítményét kereken 4000 mAh-ban határozták meg a mérnökök. A telep 44W-s Warp Charging gyorstöltés révén is táplálható lesz, ami szélsebes töltést jelent a gyakorlatban. Sajnos a vezeték nélküli töltés lehetősége viszont ezúttal is lemarad a készülék jellemzőinek listájáról.

Forrás: Wagar Khan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid