Sok RAM-mal és kerámia házzal jöhet a OnePlus 11

0

Ismét rivaldafénybe került a OnePlus 11, amely ha hihetünk a legújabb értesüléseknek, tényleg lesz annyira jól felszerelt, hogy Pro modell nélkül sem lesz hiányérzetünk. A friss információk Digital Chat Station jóvoltából kerültek napvilágra, aki szerint az okostelefon fejlesztésekor a minőségi kivitelezésre és a csúcsteljesítményre fókuszálnak a gyártó munkatársai.

Az ázsiai szivárogtató forrásai szerint a mobil állítólag fém keretre épített kerámia testet fog kapni. A kerámia alkalmazása egyáltalán nem újdonság az okostelefonok világában, de még a OnePlus esetében sem, ha emlékeztek, a OnePlus X is hasonló kialakítással bírt.

A OnePlus 11 minden ízében csúcskategóriás ajánlat lesz. Azt már kvázi megerősítették, hogy a borítása alatt Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, a prémium chipset mellé 16 GB operatív memória és a legújabb, villámgyors UFS 4.0 háttértár kerül az összeszerelés során. Ez a fajta belső tárhely sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint az UFS 3.1.

Digital Chat Station minden esetben OnePlus 11-re utal a lehetséges specifikációk ismertetésekor, Pro modellről egyáltalán nem ejt szót. Egyelőre nem tudni, hogy a vállalat hogyan képzeli a következő generációt, könnyen előfordulhat, hogy egyáltalán nem lesz Pro variáns, vagyis a gyártó tudásának legjavát egyetlen okostelefonba pakolhatja.

A hírek szerint a készülék 50 megapixeles elsődleges kamerával lesz felszerelve, amelyben egy Sony IMX890 szenzor foglal helyet. A hátlapot ékesítheti továbbá egy 48 megapixeles ultraszéles látószögű modul IMX851 érzékelővel, valamint egy 32 megapixeles, 2x telefotó egység IMX709 szenzorral felszerelve.

Habár egyelőre kétséges a megjelenése, azért korábban lehetett hallani a OnePlus 11 Pro kapcsán néhány érdekességet. Láthattunk róla előzetes rendereket, illetve azt beszélték, hogy a burkolat alatt egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd a hardveres komponensek energiaellátását, egy olyan telep, amely támogatja a 100 wattos vezetékes gyorstöltést. Ha nem lesz Pro modell, vélhetően a OnePlus 11 lesz hasonló képességekkel felruházva.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid